Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Δέκα εκλέκτορες από την Ελλάδα στην γενική συνδιάσκεψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Εννέα στη φωτογραφία και ένας  ο φωτογράφος δέκα
Σήμερα 10 – 12 – 2010 ημέρα Παρασκευή, στα γραφείο του ΚΕΑΔ στην Αθήνα, επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 4, παρουσία του εκπροσώπου της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» κ. Ηρώδη Δαλιάνη προτάθηκε και συμφωνήθηκε από κοινού η συμμετοχή των επαρχιών της Βορείου Ηπείρου, μέσω των ομοσπονδιών της κάθε επαρχίας, στη γενική συνδιάσκεψη της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» με 10 (δέκα) εκλέκτορες από την Ελλάδα.

- Η δημοκρατική εκλογή των εκλεκτόρων είναι ευθύνη της κάθε ομοσπονδίας
- Για της επαρχίες που υπολείπονται στην οργάνωση των ομοσπονδιών και επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συνδιάσκεψη, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους συντονιστές των εφορευτικών επιτροπών και την Σ.Ε.Β.Η (Συντονιστική Επιτροπή Βορειοηπειρωτών)


Ηρώδης Δαλιάνης: τηλ. 697 4490541 | Μιχάλης Κυρούσης: τηλ. 697 8355594

20 σχόλια:

Αντώνιος Νέτσος είπε...

Βρε αδερφέ γιατί είσαι τόσο πικρόχολος και προκατειλειμμένος? (αναφέρομαι στο σχόλιο - προμετωπίδα του άρθρου)!
Οι εννέα που φαίνονται στην φωτογραφία και ο φωτογράφος 10, μήπως είναι απλά αυτοί που πρώτειναν και συζήτησαν με τον απέσταλμένο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (Ηρώδη)για το θέμα των από την Ελλάδα εκλεκτόρων??? και το ποιοί θα είναι είναι αυτοί εντέλει, να αποφασιστεί από τις ανα επαρχία ομοσπονδίες δημοκρατικά??? (όπως αναφέρει και το κειμενο, που δημοσιεύεις???)
Πολύ "σενάριο συνομωσίας" και γκρίνια από το πουθενά πέφτει εσχάτως στα β/ηπειρωτικά blogs.
Μετά τιμής
Αντώνιος Νέτσος

city είπε...

Αδερφέ Αντώνιε, (ούτε σε μοναστήρι να είμαστε) δεν ξέρω τι σε πείραξε στη λεζάντα .Τους μετράω και τους ξαναμετράω και πάλι εννέα βγαίνουν. Αν εννέα άτομα καλούνται να εκλέξουν 10 συνέδρους τι δημοκρατικές διαδικασίες μου τσαμπουνάς.Και στο κάτω κάτω ο γράφων δεν είναι δημοκράτης και δεν κόπτεται για δημοκρατικές διαδικασίες. Ως στέλεχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ σχολίασε και την επιστροφή του '' προδότη '' Καραμέλιου στο μαντρί .Πως θα κάτσετε στο ίδιο τραπέζι με έναν '' πράκτορα του SHISH'' ; Δεν φοβόσαστε ότι θα καρφώνει αυτά που σχεδιάζετε ; Εκτός και αν προβλέπετε το κίνημα τον '' ρουφιάνων '' να είναι πλειοψηφικό και σκοπεύετε να το ακολουθήσετε. Πάνω απ' όλα οι Δημοκρατικές διαδικασίες αδερφέ Αντώνιε.Ο Θεός να σε ευλογεί για το καλό του τόπου.

Ανώνυμος είπε...

Στη φοτο φαινονται τα προσωπα,ο ΝΕΤΣΟΣ σχολιαζει επωνυμα.Εσυ Himara city γιατι δεν βγαινεις να σε δουμε ποιος εισαι και απο που εχεις αναλαβει την εργολαβια λασπης κρυμμενος πισω απο το ενδοξο ονομα ΧΕΙΜΑΡΑ .ΚΑΙ εγω εχω ονοματεπωνυμο ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

τα ιδια καμμενα ατομα πανταχου παρον

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΕΤΣΟΣ είπε...

Αγαπητέ κε. διαχειρηστά.
Σε αποκάλεσα "αδερφό", 1-ον κατά σχήμα λόγου και 2-ον υπολαμβάνοντας ότι είσαι συπματριώτης Χιμαραίος. Για να σε αποκαλέσω δε αδερφό "εν Χριστώ" κατά το μοναστηριακό τυπικό, θα πρέπει να σε γνωρίζω και εκ του σύνεγγυς!
Ως προς την ουσία τώρα:
Το πνεύμα του κειμένου μου είναι ξεκάθαρο. Βασίζεται δε σε ό,τι εσύ δημοσιεύεις στο μέσον περίπου του άρθρου, ότι δηλ. <<.... η επιλογή των δέκα εκλεκτόρων θα γίνει από τις κατά περιφέρεια ομοσπονδίες...(δική μου απόδοση)>>. Άρα, εγώ ο αδαής αναγνώστης συμπεραίνω ότι, η επιλογή αυτή δεν έχει λάβει χώρα ακόμα (θα το είχα μάθει εξ' άλλου) οπότε επίκειται... τώρα πως εσύ συμπέρανες ότι οι εμφανιζόμενοι είναι και οι εκλεχθησόμενοι εκλέκτορες...! (ΘΑ είναι και ο Φρέντης Μπελέρης εκλέκτορας(φάινεται και αυτός στην φωτογραφία)??? - οι εκλογές γίνονται στους Αγ. Σαράντα, αν δεν κάνω λάθος - και ο Μπελέρης έχει κάτι χρόνια να πάει στο σπίτι του και όχι πλέον στους Σαράντες (νομίζω ότι υπάρχει δικαστική απόφαση εις βάρος του και άλλων Χιμαραίων) Θα είναι εκλέκτορας από την Ελλάδα και ο Ηρώδης Νταλιάνης(έπαρχος Λειβαδειάς??!!)που είναι ήδη υψηλόβαθμο στέλεχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ??!!! Άρα μέιον δύο από τους δέκα(μαζί με τον φωτογράφο), χρειάζονται άλλοι δύο συνεπώς για την δεκάδα των εκλεκτόρων, και μας λείπουν... ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ πατριώτη!
Ως προς το αν είσαι υπέρ των δημοκρατικών διαδικασιών... τί να σου πώ, δεν σου ζήτησε κανείς πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων...!
Ως προς τον σχολιασμό για την προσέλευση Καραμέλιου στην Ομόνοια:
1-ον, δεν έχω για κανέναν άνθρωπο το "φάκελλό του" για να ξέρω αν δουλεύει για το SHISH, αν εσύ διαθέτεις τέτοια στοιχεία, τα γραφεία διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εδρεύουν στους Αγίους Σαράντα, διαφώτισέ τους! (στην ΟΜΟΝΟΙΑ - ΚΕΑΔ συζητούμε για τον Ελληνισμό, δεν είναι ούτε ντροπή, ούτε έγκλημα για να φοβόμαστε οιονδήποτε...!
Είναι γεγονός, ότι έχω την τιμή να είμαι απλός στρατιώτης του ΚΕΑΔ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο μοναδικός τρόπος για να δούμε άσπρη μέρα απαιτείται ενότητα.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....! Οι ρουφιάνοι ποτέ δεν ήσαν πλειοψηφία, όπως και τα παράσιτα εξ' άλλου, ποτέ δεν υπερτερούν ούτε και μπορούν να υπερκεράσουν τον Οργανισμο τον οποίο καταπολεμούν!!!
Επειδή όμως η "ρουφιανολογία" και ο "κατασκοπισμός" φαίνεται πως σου είναι οικεία, να ενταχθείς στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου ως "λαγονικό ρουφιάνων" είναι υπερπολύτιμο έργο. Τότε όμως θα πρέπει να λειτουργείς στο φως, μπροστά σε αυτούς που απευθύνεσαι και όχι πίσω από την μαγκιά ενός blog σαν σπιουνοπράκτωρας πίσω από την κουκούλα.
Αυτά τα ολίγα,
Μετά τιμής
Αντώνιος Νέτσος

city είπε...

Είναι τιμή για μένα να με αποκαλούν ρουφιάνο μερικά σιχαμερά υποκείμενα σαν και σένα και τους ομόσταβλους .

drakos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=pu_ODGnQAd0

Αντώνης Νέτσος είπε...

Φίλε μου δεν έχω τι να σου ανταπαντήσω. Με αποστόμωσες αλλά με έκανες και χαρούμενο λέγοντάς μου ότι τα λόγια μου είναι τιμή για σένα (βέβαια, έμεινες μόνο στο τέλος του κειμένου μου) πάντως ο καθένας ό,τι έχει δείχνει, εγώ τους ομόσταυλούς μου, εσύ την γλίτσα σου!!!
Άϊντε τώρα να δώσουμε τα χέρια, σαν δυό φίλοι καρδιακοί (όπως λέει και το τραγούδι από το link του drakou)...
Με την τιμή που σου αξίζει πάντοτε.
Α.Ν.

drakos είπε...

Το μόνιμο χάλι,τρωγόμαστε μεταξύ μας οι πατριώτες-εθνικιστές και οι πραγματικοί ρουφιάνοι τρίβουν τα χέρια τους.

city είπε...

Ρε κακομοίρη που σε βάλανε μπροστά οι αγράμματοι να μου κάνεις επίθεση επειδή έχεις δυο τάξεις παραπάνω.Ο μαλάκας της υπόθεσης είσαι. Πριν από σένα το έχουν κάνει καμιά δεκαριά με το ίδιο ύφος και τρόπο.Όλους τους έγραψα στα αρχεία μου όπως και σένα .Πήγαινε βγάλε κάνα μεροκάματο κακομοίρη και άσε την πολιτική , δεν την κατέχεις και δεν σε κατέχει .Και επειδή δεν είμαι δημοκράτης δεν θα σου επιτρέψω να απαντήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Ουστ λαμόγιο...

Ανώνυμος είπε...

Κατι στελεχοι σαν τον Ηρωδη κανουν τους ανεργους δικηγορους των Αθηνων να φανταζουν πολιτικοι πρωτης γραμμης!
Γεια σου ρε πατριωτη Δρακο, 40 χρονων μαντραχαλος να καθεσαι και να τσακωνεσαι με τα πιτσιρικια.
Ο Δρακος διαθετει κοινα χαρακτηριστικα με την πλειοψηφια των στελεχων της Ομονοιας. Ειναι ολοι τους αποτυχημενοι πολιτευτες!

drakos είπε...

Πρός ανώνυμο ΑΥΝΑΝ επιστολή πρώτη τό ανάγνωσμα:
Δέν τσακώθηκα με κανέναν γιατί τόσο ο Αντώνης αλλά και ο διαχειριστής του blog είναι φίλοι μου και δέν είναι πιτσιρίκια.Εάν με θεωρείς "πολιτευτή" και δή αποτυχημένο επειδή έχω κατέβει υποψήφιος στην Πρέβεζα με συνδυασμούς πέραν της ΝΔ νομίζω οτι πρέπει να διαβάσεις το σύγγραμμα πού είχε προτείνει ο Κ. Πλεύρης στον μακαρίτη Β.Ραφαηλίδη "Αι συνέπειαι του αυνανισμού πέραν κάποιας ηλικίας"

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά της πλατείας Ομόνοιας τώρα κανετε τους Κινέζους για τον Καραμέλιο; Εσείς τα παληκάρια απτη Χειμάρρα δεν είσασταν που πέντε χρόνια τον Καραμέλιο ρουφιάνο τον ανεβάζατε αλβανό τον κατεβάζατε;
τώρα μας το παίζετε αθώες περιστερές και λέτε δεν ξέρουμε δεν είδαμε;
Είσαστε πολύ γελοίοι.

Γκόρος Νίκος είπε...

Δεν ειναι μονο αυτο..τελευταιε ανωνυμε,που να δεις που στο Δημαρχειο της Χιμαρας εχει διορισει ο Δημαρχος οτι κωλοπαιδο υπαρχει στη Χιμαρα και οτι καθικι ερχεται απο τον Αυλωνα,παρε για παραδειγμα τον Αρχηγο της Δημοτικης Αστυνομιας (policia Bashkiake)..ονοματι Ρολαντι Γκινη,που απο αρχιμαφιοζος στον Αυλωνα τωρα κανει κουμαντο για το ποιον θα σταματησει να χτιζει και τον ποιον θα αφησει...Γλωσσα επικοινωνιας αλβανικα με καθε χιμαραιο,οπως και ολοι οι υπαλοιλοι του Δημαρχειου.
Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που γνωριζουμε και δεν ντρεπομαστε,που λενε για χρηματισμο του Ρολαντι Γκινη για να κανει τα στραβα ματια στο παρανομο χτησιμο,με ταριφα που ξεκιναει απο 150ευρω και πανω.
Βεβαια ολοι οι χιμαραιοι το ξερουν,ποσο τραμπουκος ειναι για να τα παρει τα χρηματα αλλα μολις τα παρει,σε αφηνει ησυχο.
Αλλωστε θα δεις πολλους που θελουν να χτισουν να τον κανουν παρεα στα καφενεια..και να τον κερνανε.
Αυτη την αρμοδιοτητα του εχει δωσει ο δημαρχος,παρ' ολες τις καταγγελιες για το προσωπο αυτο..μερικες φορες δερνει και γριες που μπαινουν μπροστα για να προστατεψουν τις περιουσιες τους,ενω αυτος τασσεται υπερ του καταπατητη.
Βεβαια για να μην εχει φυγει απο τη θεση,εδω και 2 χρονια,πρεπει να μοιραζεται τα λαφυρα και τους χρηματισμους του με τα μεγαλα αρχιδια του Δημαρχειου.
Στη Χιμαρα δεν τον παει κανενας,εχει παιξει με τους μισους ξυλο και τις εχει φαει..αλλα ο δημαρχος τον εχει και διευθυντη.
Να μας ζησει Ο Ρολαντις που κανει κουμαντο..να μας ζησει και ο Δημαρχος.
Αν η Ομονοια δεν κανει περα τετοιες μορφες..ζητω που την καψαμε.

Ανώνυμος είπε...

κυριε αρχεια city απο οτι καταλαβα δεν σου φτανουν τα παρανομα που εχεις φτιαξει,προφανως δεν εχεισ παρει αλλη αδεια απο το δημαρχο για να φτιαξεισ κανενα οικιμα,γιαυτο μας εχεις γινει βασιλικοτερος του βασιλεως,για την κονομα κουφαλα

ΣΠΥΡΟ ΜΙΛΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

koufala spyro milio ola ta ksereis kai apo ekei ston tafo pou eisai.
gia pes mas kai gia ta paranoma tou Bollano , Beleri kai sia.
Kai epidi apo konoma ksereis kai mono gia pes mas posa pires me to Bollano gia tin paraxorisi olis ths paralias tou Perivolou gia 99xronia sto Gjikuria-Berisha.
5 xiliometra paralia einai kai 1 eyro to metro na pirate to lisate to provlima tis zoi sas.

Ανώνυμος είπε...

ρε κουφαλα αν δεν ηταν ο ΣΠΥΡΟΜΙΛΙΟΣ θα ησουν τουρκοσπορος.γκεβαρα της χιμαρασ απο το 91 και μετα.που ησασταν πριν που εμεισ καναμε φυλακες και εξοριες.ρουφιανε

Ανώνυμος είπε...

o Spyro Milios einai apo to mixaili kai den nonizo pos to ofilo kati s'ayton.Eksoristo I filakismeno Spyro Milio den gnorizo. Epidi exeis krisi taytotitas ,mia eise Spyros Milios mia filakismenos mia eksoristos mia tourkalvanows kai den ksero ego ti alo to roufianos to afises gia mena.
Kala tha kaneis na rotiseis ti mana sou pios einai o pateras sou.

Ανώνυμος είπε...

κοιτα να δεις επειδη θελεισ να παμε μακρια τη βαλιτσα..............μπορει να σε εχω αδερφο απο τον πατερα μου. αλλα το μιχαιλι δεν σου λεει τιποτα εσενα ,εσυ τελευταια εγινεσ παραλιας(και χωρις σπιτι)..η ζωη συνεχιζετε

Ανώνυμος είπε...

kita na deis ,epidi esu me ksereis kai ego oxi, pesmou toulaxiston pios einai o pragmatikos pateras mou gia na sou po kai go ton diko sou