Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Μπερίσα :Ο Μπολάνος καταλαβαίνει που είναι τα μεγάλα συμφέροντα

Το love story Μπολάνο-Μπερίσα καλά κρατεί
Άλλο ένα επεισόδιο στο ερωτικό story  Μπερίσα-Μπολάνου παίχτηκε πριν λίγο καιρό .Τα μηνύματα  δίνουν και παίρνουν . Με αφορμή την επίσκεψη Μπερίσα στο Αργυρόκαστρο ο κ. Μπολάνος έκανε την ακόλουθη δήλωση στα φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ: 'Το ΚΕΑΔ μπορεί να ξανασυνεργαστεί με το Δημοκρατικό Κόμμα εν' όψει δημοτικών εκλογών ''.
Ο Μπερίσα  παίρνει την πάσα και μπροστά από τον Ξέρα που ξεράθηκε μόλις άκουσε την  ερώτηση, απαντάει: '' Έχετε δει πως έχει γίνει η Χιμάρα ; Ο Μπολάνος καταλαβαίνει που είναι τα μεγάλα συμφέροντα, των πολιτών που εκπροσωπεί . Αλλά με κατηγορηματικό τρόπο από την πλευρά μου υπάρχει  μόνο μια παρέμβαση σε δρόμους, ύδρευση, αποχέτευση, σχολεία, επενδύσεις,  μισθούς και συντάξεις''.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε αδερφέ θα μας τρελάνεις: "πωλητών" ή πολιτών που εξυπηρετεί;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Α σε παρακαλώ Πόλις Χιμαραίων ο Μπολάνος ότι κάνει θα το κάνει για το συμφερον του Ελληνισμού. Το ίδιο κι ο Ντούλες. Κι αν ο καθένας στηνει κώλο σε διαφορετικη π...(αρατάξη) και μάλιστα εναλασομενα, για χάρη μας το κάνουν επειδή είναι άριστοι διπλωμάτες και ξέρουν να τον παίζουν καλά(το ρόλο τους). Μόνο κατι προδότες σαν κι εσένα και τον Ξέρρα δεν ξέρουν να τα εκτιμούν αυτά.
Μα πόσο αχάριστοι μπορεί να είστε;

himara city είπε...

πολιτών