Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Ναούμ Ντίσιος : Εγώ είμαι ο νόμιμος πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ναούμ Ντίσιος
Ο Ναούμ Ντίσιος αρνείται να παραδώσει τα κλειδιά του γραφείου και τη σφραγίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Γρήγορη Καραμέλιο (Ligoraq Karamelo). Ενώ ο Καραμέλιος παρουσιάστηκε  πριν από δύο ημέρες στους δημοσιογράφους σε ένα καφενείο, ο Ντίσιος  παραχώρησε  συνέντευξη τύπου στο γραφείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  Κορυτσάς.
Ο Ντίσιος με κάθε  επισημότητα δήλωσε πως είναι νόμιμα εκλεγμένος πρόεδρος και όχι διορισμένος. ''Ως νόμιμα  εκλεγμένος πρόεδρος της οργάνωσης ΟΜΟΝΟΙΑ, θα ήθελα να υπενθυμίσω  στον Βαγγέλη Ντούλε ότι λυπάμαι που λέει ότι δεν  με γνωρίζει.
Ο ίδιος έχει έρθει στο διαμέρισμά μου και ζήτησε  υποστήριξη  για το ΚΕΑΔ στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου'',δήλωσε ο Ντίσιος.
Σύμφωνα με τον Ντίσιο ο Καραμέλιος αναγνωρίζεται από την Ελληνική κοινότητα της Κορυτσάς ως ασταθής στις πολιτικές του θέσεις . "Ο Καραμέλιος έχει διαγραφεί από την  ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ ως εκ τούτου δεν έχει κανένα δικαίωμα να ομιλεί εξ ονόματός της", κατέληξε ο Ντίσιος . Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  Γ.Kαραμέλιος είπε ότι δεν προτίθεται να βγάλει τον Ναούμ Ντίσιο από το γραφείο αλλά το ζήτημα θα επιλυθεί θεσμικά .Ο Ντίσιος ,πρόσθεσε  ο Καραμέλιος ,καλύπτεται διότι έχει καταγεγραμμένη την  ΟΜΟΝΟΙΑ στα Δικαστήρια  των Τιράνων, ως σύλλογο της περιοχής Κορυτσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: