Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Ο Χρηστάκης Κίτσιος επανεκλέγεται Πρόεδρος του MEGA !

Υποψήφιος για το Εθνικό Συμβούλιο από την Εκλογική Περιφέρεια  Ελλάδας ο ΜΟΝΤΗΣ ΚΟΛΙΛΑΣ από τη Χιμάρα
Σε ήπιο και πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη σε όλη την επικράτεια, αλλά και στο εξωτερικό Προέδρου και Εθνικού Συμβουλίου του Κόμματος ΕΕΜΜ- MEGA.

Από νωρίς το πρωί στα κέντρα των επαρχιών και στις πόλεις όπου ζουν έλληνες, παρατηρούνταν κινητοποίηση των υποστηρικτών και μελών του ΕΕΜΜ- MEGA, για την ανάδειξη των εκπροσώπων τους.
Ήταν κάτι πρωτόγνωρο αυτό για τους Βορειοηπειρώτες, γιατί για πρώτη φορά μπορούσαν και είχαν το δικαίωμα να εκλέξουν από τη βάση τους ανθρώπους που ήθελαν.
Το αντίθετο συνέβαινε με τις εκλογές στο ΚΕΑΔ και στην πολιτική τους οργάνωση ΟΜΟΝΟΙΑ, όπου εκεί οι εκπρόσωποι διορίζονταν.

Μεγάλη προσέλευση κόσμου παρατηρήθηκε και στο Περιστέρι όπου Βορειοηπειρώτες από όλη την Αττική, αλλά και την περιφέρεια, πήγαν για να εκλέξουν τους δικούς τους εκπροσώπους από την Ελλάδα.
Πολλοί υποστηρικτές της Ομόνοιας, αλλά και του ΚΕΑΔ, μετά τη δυσαρέσκεια που έλαβαν τα τελευταία χρόνια με την πολιτική και τις κινήσεις που χαράσσουν και πραγματοποιούν τα στελέχη τους, αναγκάστηκαν να μεταπηδήσουν και να συνεχίσουν τον αγώνα τους για την πατρίδα και για τα πιστεύω τους, από έναν άλλο πολιτικό χώρο, αυτό του Κόμματος των Ελλήνων.
Παρ’ όλες τις προσπάθειες ανθρώπων, αλλά και του ιδίου του Προέδρου του ΚΕΑΔ, να τους μεταπείσει να αλλάξουν στάση, έστω και την τελευταία στιγμή, αυτοί του έδωσαν τη απάντηση, ότι ο αγώνας για τη Βόρειο Ήπειρο, δεν γίνεται μόνο μέσω της Ομόνοιας – ΚΕΑΔ, αλλά και μέσω του MEGA και επιτέλους καιρός είναι να αναδειχτούν καινούργια πρόσωπα στην πολιτική σκηνή του τόπου μας.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν πάνω από ικανοποιητική και οι άνθρωποι του ΕΕΜΜ- MEGA, τρίβουν τα χέρια από ικανοποίηση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξαν «Τα Νέα Της Βορείου Ηπείρου», ο Χρστάκης Κίτσιος εκλέγεται Πρόεδρος του Κόμματος πανηγυρικά, ενώ η συμμετοχή του κόσμου ήταν πάνω από 3.000.
Έτσι: α) στην Αθήνα ψήφισαν 472 άτομα
β) στη Φοινίκη 490
γ) στη Δίβρη 391
δ) στη Λιβαδειά 283
ε) στους Αγίους Σαράντα 174
στ) στο Αλύκου 165
ζ) στη Τζάρα 106
η) στη Χειμάρρα 97
θ) στο Μεσοπόταμο 210
ι) στην Κορυτσά – Τεπελένι- Πρεμετή 300
κ) στην Κάτω Δερόπολη 135
λ) στην Άνω Δερόπολη 98
μ) στο Πωγώνι 82
ν) στη Νάρτα 130

Ανταποκριτής από "Τα Νέα της Βορείου Ηπείρου"

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To Mega eixi pethani pro kerou vre pedhia.O Kitsos dhen eixi kopsimo gia proedhro.Zaba kai verese i diadikasia

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ σου ξέφυγε το καμάρι του Πύλιουρι, ο Λευτερ Πρίφτης με το όνομα

Himara News είπε...

Ξάδερφος του Αποστολή είναι;

πριφτης είπε...

νοθο παιδι του Σαβου

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον αυτό το παλικάρι του Πύλιουρι όπου το χρειάστηκε ο Ελληνισμός και η Βορειος Ηπειρος έβγαινε με το πρόσωπο μπροστά, χωρίς να ντραπεί και να φοβηθεί από κανέναν. Την ίδια στιγμή εσείς τρεχατε για να γλύψετε το Μπερίσα, το Ράμα και τον πρόεδρο σας του κόμματος των μειονοτήτων και την φούσκα σας που εντελώς τυχαία στα 8 χρόνια της Δημαρχίας του κατάφερε αυτό που δεν κατάφεραν οι εχθροι για τόσες δεκαετίες: να διχάσει όλη τη Χιμάρα. Μόνο ο πρόεδρος τη ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ θα μπορούσε να το καταφέρει αυτό κι όχι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Το ποιος έχει πεθάνει φαίνεται από τα σχόλια και τις κινήσεις που κάνετε.

Και τώρα μια ερώτηση προς τα μούλικα του κεαδ:
Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση σας;
Θα παραμείνετε στην αγκαλιά του Ράμα ή θα επιστρέψετε στα σκέλια του Μαλιόκου;
Αναμένω απάντηση

ΕΝΩΣΙΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!
(έτσι απάντησαν οι Χιμαριώτες)