Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Εργολάβος κερνάει πεζοδρόμιο

Η προεκλογική καμπάνια άρχισε
Δημαρχείο πίνει στην υγειά των  κορόϊδων
Σχόλιο από το ximara.blogspot.com

"H απαλλοτρίωσεις έγιναν"...με εξευτελιστικές τίμες για κάθε τετραγωνικό μέτρο γής...10 βήματα μετρημένα, απο την παραλία των Σπηλαίων....πιο κεντρικά δεν γίνεται.
3000 λεκ παλιά το τετραγωνικό μέτρο....δηλαδή για 100 τετραγωνικά 300.000 λεκ περίπου 240 ευρώ!!!! Είναι για γέλιο και για κλάματα!!!

Ο κόσμος ευχαριστεί σίγουρα το δημαρχείο για αυτήν την φιλοδωρία όπως επίσης και γία τίς θέσεις παρκίνγκ που χάνονται λόγω του έργου...από τα μεγαλύτερα πρόβληματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος της Χιμάρας το καλοκαίρι!

Αλλά δέν γινόταν αλλίως αφού η καινούργια 5 όροφη "Τέρας" πολυκατοικία που τα μπάλκόνια της βρίσκονται στο προάυλιο του σχολείου ήθελε να έχει πεζοδρόμιο και συντριβάνι στην εισοδό της...και δεν είναι τυχαίο που η κατασκευαστική "ANDY" του Κουδεσσιώτη Γκικνούρη ανέλαβε το έργο πεζοδρόμησης,αφού τελείωσε την κατασκευή της προαναφερόμενης πολυκατοικίας.Τα συμπεράσματα δικά σας!
Σίγουρα ,αφού αυτο το "μέγάλο" έργο θα εγκαινιάστει πρίν τις εκλογές, θα πάρει και τις ανάλογες ψήφους...!!!!χαχα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

AS NA MAS PY O DIMARXOS POY EXOUMAE PSYFISY AFTA TA XRONIA, GIATY EMAZEPSAE TYN KRT KAI EKANE ETIMO NA DOUSAE STUS KSENUS ADYES?
O DIMOYANIS