Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

blog.himara.gr : O Γκικουρίας είχε πουλήσει το ματς έναντι 3.000 ευρω

Απόσπασμα απο το blog.himar.gr
Τρομερή αγανάκτηση στις κερκίδες μας, καθώς υπήρχε ένα δεκάλεπτο που ο διαιτητής έδινε καθαρό πλεονέκτημα στην ομάδα της Μπέσας. Μετά απο «φασαρία» που υπήρξε μεταξύ των παιχτών των 2 ομάδων, και μετά απο απίστευτες χαμένες ευκαιρίες της Χιμάρας στα τελευταία λεπτά, ο αγώνας τελείωσε 1-2 για την Μπέσα. Οι Χιμαριώτες φεύγουν εκνευρισμένοι απο το γήπεδο.


Όπως συνήθως, το himara.gr/blog, εξασφαλίζει έμπιστες εσωτερικές πληροφορίες. Σύμφωνα λοιπόν με τις πηγές αυτές, ο αγώνας ήταν «στημένος», και ο πολυμέτοχος της ομάδας, κ.Γκικουρίας, είχε πουλήσει το ματς, έναντι 4 εκατομυρίων λεκ. (=3.000 ευρω). Ο λόγος γνωστός πλέον σε όλους τουσ Χιμαρέους. Η πειθαρχική επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αλβανίας, τιμώρησε την ομάδα της Χιμάρας με: 2.5 εκατομύρια αλβανικα λεκ για σωματική επίθεση στον επόπτη απο τον προπονητή Μπίρτσε, στον αγώνα με το Μπουτρίντι Αγ.Σαράντα και 1.5 εκατομύρια λεκ για την ανάρτηση Ελληνικών σημαιών και μαζικές ύβρεις απο τους οπαδούς της Χιμάρας.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to ximara.gr blog na to kani o theos gia ali mia fora mas ta eprikse
gt prepi na kseri oti an o agonas poulithike gia 3000 evro pou gia ton gikouria ine asimanto poso(gt mono toso tou kostizoun ta lastixa gia to aftokinito tou) profanos tha emplekonte k anthropi apo to dimarxio gt to 51% aniki sto dimarxio k to 49% aniki ston gikouria

Ανώνυμος είπε...

T Himara.gr/blog ελεχεται οπό το Μπελέρη και έχει κάθε λόγο να επιτίθεται στους εργολάβους που στήριξαν Μπολάνο.Η νέα τάξη πραγμάτων θέλει άλλους εργολάβους.

Ανώνυμος είπε...

HIMARA FUTBOLL CLUB, KOSTIZI STYS VARUS TYS XEIMARIOTI POLITI KATHE XRONO 50 XEILADES EVRO TO XRONO. OI MALAKIES TOU BOLLANO, SYNEXEIZOUNAE AKOMI KAI SIMERA. DEN MBORI O XIEIMARIOTIS NA PLERONI AKOMI ALVANUS PEKTIES, ALA TA THELOUNAE NA ARPAKSOUNAE LEFTA KAI MALON PSYFUS. ALA ME AFTO TO SYMBULIO DIMARXEIO GRAPSE ALIMONO NA LISOUNAE TA PROVLIMATA TYOU XEIMARIIOTI POLITI.

Ανώνυμος είπε...

na pari tin omadha me ce avllonites ce na pai stus dhrumadhes o gjikurias. tha cimentosume ti fusha ce tha ftiaksume garsonjeres

Ανώνυμος είπε...

xilies fores gikouria para kokedhima k avlonites epixirmaties

Ανώνυμος είπε...

malakies les himara city
an poulithike o gikourias tote mazi me ton alvano ton goro ta fagane....

city είπε...

Εκτος από ηλίθιος είσαι και ρατσιστής!
Είσαι από αυτούς που νομίζουν ότι όλες οι βρομοδουλειές θέλουν τον αλβανό τους.
Τα κελεπούρια από τη Χιμάρα που μας έκαναν ρόμπα αλβανοί ήταν;
Το άρθρο είναι από το himara.gr
κόκιε ε κόκιε

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα...εγραψες!! ¨κοκιε ε κοκιε"...χαχαχαχα
Τα δυο παιδια του himara.gr ειναι μαλακια να βγαζουν τετοιο αρθρο,τετοιοι μεγαλοι πατριωτες,να δινουν στεγνα ολο το επιτελειο του Κεραυνου μας.Μαλλον δεν ρωτησαν πριν γραψουν,πως στηθηκε αυτη η ομαδα και απο ποια προσωπα,για να πεταξουν τετοια κατηγορια,δεν τους ειπε ο Φρεντης?
Ρε παιδια μεσα ειναι μπλεγμενη,η μιση Ομονοια Χιμαρας,πως τολματε να το κανετε αυτο στα μεγαλα κεφαλια της Ομονοιας Χιμαρας?

city είπε...

Φιλε μου 8:13 μ.μ. έχεις χάσει επεισόδια . Ο Φρεντυς και ο Βασίλης είναι σε διαφορετικά στρατόπεδα πλέον.

Ανώνυμος είπε...

re malaka alvane himara news skata na fas
mou trws ton kollo pou tha mou peis emena arxidi e arxidi
.....
prota apo olla tin ximara tin kanoun rezili kati zwa san kai esas tous alvanous
ante trava glipse ta arxidia tou gorou kai tou rama alvanaki e alvanaki

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε επρεπε να χασει η Ομονοια με τον Μπολανο για να καταλαβει ο Φρεντης και οι λοιποι,οτι Μπολανος και παρεα φτιαχνανε το μελλον τους και μονο αυτο κοιταζαν?
Μην μου πεις οτι πηγε με το Μega,τους τα εφτιαξε το Οραμα?

Haonas είπε...

Καλησπέρα,
στην ιστοσελίδα himara.gr, φιλοξενούνται τέσσερις συνεντεύξεις, θα ήθελα να ρωτήσω γιατί η σελίδα να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Μπελέρη και όχι του Πύρρου Δήμα ή του Ε. Γκιώνη και του Δ. Γκούμα όπου επίσης εμφανίζονται στην σελίδα? Είδατε το κυρίως περιεχόμενο της σελίδας να παίρνει κομματική θέση? απ 'την μια συνέντευξη του Μπελέρη να τα χώνει στον δήμαρχο Γκόρο και απ' την άλλη προσέγγιση από μέρους μας στον Γκόρο να μας αναλύσει τις θέσεις του ( http://goo.gl/D0nCE ).
Στην υποκατηγορία blog κάθε ανάρτηση αναγράφει το όνομα του δημιουργού της και το συγκεκριμένο κείμενο το έγγραψε ο blogger Spiromilios που είναι μόνιμος κάτοικος της Χιμάρας και σίγουρα ξέρει πιο πολλά από εμένα περί παρασκηνίου.
Ο ρόλος της ιστοσελίδας αφορά την προβολή της Χιμάρας και της ιστορίας της, άρα δεν έχουμε καμία πολιτική θέση ή προτίμηση να προβάλουμε και να προάγουμε. Η σελίδα δε έχει φτιαχτεί απ' το 2002 όπου πολλοί από εμάς είχαμε κοινούς στόχους και σκοτούρες (υπηκοότητα, ελληνικές ταυτότητες κλπ) τώρα που τα λύσαμε αυτά έχουμε την πολυτέλεια για κομματικοποιήσεις και διχόνοιες, εμείς όχι.

Ανώνυμος είπε...

Haona?
"komatikopoihseis kai poluteleis,eseis oxi"..
Mpa?se poion ta tsampounate ayta?
komatosxkula tou kerata
xrysh aygh,NΔ..den eistai meloi?KEAD den eiste meloi?