Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Αποθέωση του ποδοσφαίρου. Πρεμετή - Χιμάρα 4-3 στο 120 !!!

Βασίλης Ρούτσης
Σε αγώνα για τη Β’ Εθνικής Αλβανίας όπου η Πρεμετή υποδέχτηκε τη Χειμάρρα και ενώ στην κανονική διάρκεια του αγώνα η Χειμάρρα προηγούνταν με 3-2, στις καθυστερήσεις ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της Πρεμετής για να ισοφαρίσει σε 3-3. Ο γραφικός διαιτητής συνέχισε τον αγώνα μέχρι οι οικοδεσπότες να πετύχουν το νικηφόρο γκολ, το οποίο δεν «άργησε» να έρθει αφού το πέτυχαν μόλις στο …120ο!!! Όχι, δεν ήταν αγώνας νοκ άουτ, ήταν κανονικός αγώνας πρωταθλήματος.
Μετά από κάποια στιγμή το θέαμα δεν ήταν ποδοσφαιρικό αλλά, κωμικό. Ό μόνος που δεν απολάμβανε την κωμωδία ήταν ο πρώην παίχτης της Φλαμουρτάρι Αυλώνας και τώρα προπονητής Χειμάρρας, Βασίλης Ρούτσης. Έξαλλος μετά τον «αγώνα» δήλωσε πως «αυτό που συνέβη στην Πρεμετή είναι για το βιβλίο Γκίνες στο ποδόσφαιρο, γιατί δεν έχω δει ποτέ να παίζεται ποδόσφαιρο σε τρία ημίχρονα.  Έχω τρία χρόνια στη Χιμάρα και τέτοια πράγματα δεν μου έχουν συμβεί ποτέ. Εδώ παραβιάζονται οι κανόνες του ποδοσφαίρου κι εμείς έχομε θιχτεί ηθικά από άτομα τα οποία διαμέσου του ποδοσφαίρου θέλουν να ζωογονήσουν το μίσος μεταξύ διαφόρων περιοχών της Αλβανίας. Σε τέτοιες  συνθήκες, που βρίσκεται η Αλβανία, οι συναντήσεις πρέπει να διεξαχθούν στην Ελλάδα». Οι δηλώσεις του, όπως ήταν αναμενόμενο έγιναν πρώτο θέμα στις αθλητικές και όχι μόνο εφημερίδες της Αλβανίας, για να δεχτεί τα πυρά των Αλβανών και της ίδιας της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Την επομένη ο κ. Ρούτσης ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις και τις απέδωσε στην ένταση της στιγμής
.Βορειοηπειρώτης

1 σχόλιο:

Δήμος Χιμαραίων είπε...

Το αστείο είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της Χιμάρας είναι από τον Αυλώνα και έφαγαν ξύλο στην Πρεμετή ως Έλληνες Χιμαραίοι.