Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

υπουργείο εξω(φρε)νικών: Το τέλος του ΚΕΑΔ


– Είκοσι χρόνια ζωής συμπληρώνει η «Ομόνοια» στην Αλβανία και τα αδιέξοδά της γίνονται όλο και μεγαλύτερα. Με τη σημερινή της ηγεσία να μην μπορεί να ισορροπήσει μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων στην Αλβανία και των δύο μεγάλων κομμάτων στην Ελλάδα, χωρίς σαφή προσανατολισμό, κινδυνεύει να διολισθήσει σε μηχανισμό εξυπηρέτησης προσωπικών βλέψεων και συμφερόντων.

– Ίσως είκοσι χρόνια μετά, έχει έρθει η ώρα, με τη βοήθεια και της Αθήνας, να υπάρξει συμφιλίωση αρχικά και κατόπιν επανακαθορισμός στόχων και στρατηγικής για την ελληνική εθνική μειονότητα της Αλβανίας. Και να αποφασισθεί πλέον εάν θα συνεχισθεί η σημερινή πορεία του ΚΕΑΔ ή εάν θα αναζητηθούν άλλες εναλλακτικές.

– Ίσως με τα σημερινά αριθμητικά δεδομένα θα πρέπει να αντιμετωπισθεί και η προοπτική ένταξης στα αλβανικά κόμματα και η συγκρότηση ισχυρής, ενωτικής και δομημένης μειονοτικής οργάνωσης που θα λειτουργεί ως μοχλός πίεσης σε όλη την πολιτική σκηνή της Αλβανίας…
ΤΟ ΠΑΡΟΝ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Telika tora katalava oti ayto to site inai mia sketi prodosia, otan protinei na mboyme sta albanika komata...Eskos

city είπε...

Δεν μου λες ορε καλόπαιδο ο Τάβος τι έκανε στη Δερβιτσιάνη στους εορτασμούς της Ομόνοιας;
Έτσι όπως τα έκανε το ΚΕΑΔ-Ομόνοια η μονη λύση είναι η είσοδος στα αλβανικά κόμματα και μέσο συμφωνίας να εκλέξουμε κάνα βουλευτή. Δεν είναι το blog προδοσία ο διαχειριστής είναι.

aristera είπε...

Μηπως εισαι μελος των "Πυρηνων της Φωτιας"?

city είπε...

Λες να ονομάσω το blog Έξω Αριστερά της Χιμάρας ;