Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Και ο Κώστας Μπάρκας στη Βουλή ;

Η κάθοδος του βουλευτή Ardian Kollozi ως υποψήφιου δημάρχου Αυλώνα ανοίγει τον δρόμο για την Αλβανική Βουλή στον πρώτο επιλαχόντα στη λίστα του Δημοκρατικού Κόμματος,  τον πρώην υπουργό Εργασίας Κώστα Μπάρκα. Έτσι στην περιφέρεια Αυλώνα η Ελληνική Μειονότητα στην Αλβανία θα εκπροσωπείται από δύο βουλευτές. Ο άλλος είναι ο Βαγγέλης Ντούλες με το ΚΕΑΔ.

Με αυτή την κίνηση ο Μπερίσα ισχυροποιεί το ΜΕΓΑ κάνοντάς το πρώτο κόμμα της Μειονότητας  στην Αλβανική Βουλή με δυο εκπροσώπους τους κ.κ. Ξέρα και Μπάρκα . Τι  αντίκτυπο θα έχει αυτή η κίνηση στις δημοτικές εκλογές στην περιοχή της Χιμάρας μέλλεται να φανεί. Ο Μπερίσα απ' ότι φαίνεται παίζει όλα του τα χαρτιά ώστε να έχει το έλεγχο του Δήμου Χιμάρας και την επόμενη τετραετία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

TI SINDESY EXI O XIMAREOS ME TON KOSTA BARKA? OI DROPULITES KAI VURGIOTES, OLI TIN HISTORIA EGINGANE SERVITORUS TOUS ALVANUAS KAI TOU KOMUNISTIKO SISTIMA, MALON KAI TORA. MI KSEHAME, O BARKAS EINE KAI O NR.2 TYS HIPOTEKAS TYS ALVANIAS, ME TYN OPIA KATHE XIMARREOS, DEN MBORI NA PARITA KORAFIA KAI PERUSIES TIS.