Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Eπιτέλους έγινα φίρμα με ενα κειμενάκι

Δεν τσιμπάει, τρώει...
Σκουρτσούνα: Επισημες και μη μπλογκοκατινιες
Κάποιος που αποκαλείται "Δήμος Χιμαραίων", τσαντίστηκε με το http://borioipirotis.blogspot.com επειδή του πήρε τα πρωτεία μάλλον και έγραψε το παρακάτω κειμενάκι.
"Είναι πλέον γνωστό πως » το πρώτο σε κυκλοφορία βορειοηπειρωτικό μπλογκ» κατά τα λεγόμενα του , το διαχειρίζεται ο Γ.Κ της Πλατείας Ομόνοιας.Τα παπαδοπαίδια ( λέμε για αυτούς που είναι κοντά στην εκκλησία και φρόντισαν οι παπάδες την διαπαιδαγώγηση τους ) αποφάσισαν να μπλογκάρουν.
Καλά θα κάνουν να κόψουν τα καλιαρντά που διδάχτηκαν από τους παπάδες και να μιλήσουν στα ίσια.
»Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς» που λένε και στο χωριό μου…
http://himaracity.blogspot.com/"

Ο διαχειριστής του www.deropoli.com, δεν άφησε την ευκαιρία να παει χαμένη και αναδηομοσίευσε το κείμενο για να επιτεθι στον ομοσταβλό του που φιμολογείται πως διαχιρίζετε το borioipirotis.blogspot.com. Καλά ο "δήμος χιμαραίων" αν και χρησιμοποιει επίσημο όνομα είναι ανεπίσημος και άγνωστος-ανώνυμος και λέει ότι θέλει. Αλλά όσο γνωστό ή φήμη είναι πως ο Λεωνίδας Παππάς είναι πίσω από το borioipirotis.blogspot.com άλλο τόσο γνωστό ή φήμη είναι πως ο Γιάννη Γιάννης και ένας θιληπρεπής ονόματι Σπυρο Δράπας είναι πίσω από το deropoli.com
Όλες αυτές οι κατινιές δεν μου κάνουν καμία εντύποση. Το γαμότο όμος ειναι πως υποτίθετε πως ο Λεωνίδας Παππας και ο Γιαννη Γιαννης ανηκουν στην ιδια οργανωση, ειναι στην ιδια ομαδα. υποτιθετε πος ειναι και οι δυο στελεχη της κατακαυμενης ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στηριζουν τον Μπολανο.
Ρε προεδρα με τετοιους φιλους τι να τους καμεις τους εχθρους;

και μετά λέτε εμένα ρουφιάνα
http://skourtsouna.blogspot.com