Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Μέτα: Δε θα υπάρξουν πρόωρες εκλογές

Ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κινήματος για την Ενσωμάτωση (LSI) και ταυτόχρονα ο Υπουργός Οικονομίας, Εμπορίου και Ενέργειας, Ιλίρ Μέτα είναι πεπεισμένος ότι η Αλβανία δεν θα οργανώσει πρόωρες εκλογές. Ο Μέτα απάντησε στις δηλώσεις της αντιπολίτευσης ότι η αυτοδυναμία θα καταρρεύσει με το μήνυμα ότι εκλογικό σώμα δεν μπορεί να εξασφαλιστεί με χάσιμο χρόνου, αλλά θα πρέπει να βρεθούν άλλες εναλλακτικές λύσεις.
«Καθένας έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται πρόωρες εκλογές και κατά πάσα πιθανότητα, πρέπει να έχουν διεξαχθεί σχεδόν 300 φορές κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους αυτής της κυβέρνησης. Τους καλώ φιλικά να κάνουν υπομονή γιατί οι εκλογές θα οργανωθούν στις 28 Ιουνίου 2013. Εμείς θα πρέπει να υποβάλουμε εναλλακτικές λύσεις, διότι με χάσιμο χρόνου δε μπορούμε να πετύχουμε ούτε πρόωρες εκλογές ούτε τη στήριξη των πολιτών », έλεγε στη δήλωσή του ο Μέτα όπως μεταδόθηκε από το Alsat.

Ο Μέτα έκανε αυτές τις δηλώσεις μετά από μια δραστηριότητα της γερμανικής πρεσβείας, όπου είχε μιλήσει για τη γερμανική οικονομική στήριξη προς την Αλβανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: