Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Η Χιμάρα απέκτησε τον Ολιζαντέμπε της

Ο πρόεδρος
Η Χιμάρα  επιβλήθηκε του Μαλίκι με 3-1 για την  τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ κατηγορίας  . 
Τα γκολ της Χιμάρας συγκρατηθείτε , τα σημείωσαν ο  Myderizi , ο  Koçiraj και  ο Αφρικανός παρακαλώ, Emanuel.
Α ρε πρόεδρε , θα μας τρελάνεις  με τον παιχταρά που έφερες.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προεδρος ειναι καποιος απο τους Δρυμαδες οχι ο δήμαρχος. Ο δημος εχει το 51% της ομαδας και ο "επενδυτης" το management. το τραγικό της υπόθεσης όμως δεν είναι ο μανώλης που έτσι κι αλλιως ο επενδυτης τον εφερε. Το τραγικο ειναι οτι η ομαδα αυτη που δεν εχει ουτε εναν Χειμαρριωτη παικτη στοιχιζει 60.000 ευρω περιπου ετησιως. Φαντασου τι εργα μπορουσαν να γινουν με 60.000 ευρω.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τ'άλλα ήρωας ο Δήμαρχος...

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να δειτε και το φοβερο κτηριο που εγινε στο γηπεδο της Χιμαρας,δεν εχω δει καλυτερο..εχει φοβερα αποδυτηρια,αλλα και μια ταρατσα απιστευτη για καφε...Το κτηριο πρεπει να κοστισε πολλα για μια τετοια μικρη ομαδα,καθως και το σχεδιο ειναι απο καποιον αρχιτεκτονα και οχι απο εναν οποιοδηποτε εργολαβο της περιοχης.
τοσα λεφτα που ριχτηκαν εκει,τι να πω...θα μπορουσε να αγοραστει δευτερη σκουπιδιαρα που το καλοκαιρι ο κοσμος πειζει στα σκουπιδια,αφου μονο ενα υπαρχει για ολο το δημο.
Τελοσπαντων θα μπορουσαν να γινουν πολλα εργα...ενω τωρα καταφερνουμε να μας κραζει ο κοσμος που δεν εχουμε ουτε εναν χιμαραιο παιχτη...

Χιμαρα

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά , οπως βλέπω το κατέχετε το μπαλόνι.Μήπως ξέρει κάποιος τι γίνετε με το πρότζεκτ του επενδυτή( 99 χρόνια) ώστε να γίνει το γήπεδο της Χιμάρας προπονητήριο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αλβανιας ;. Τα φώτα ο πλαστικός τάπητας οι ξενώνες στο πρωην οικοτροφείο (κονβικτι ) που είναι ιδιοκτησία Xιμαραιου ; .

Ανώνυμος είπε...

το κονβίκτι ανήκει στη SHIK,από εκει έχουν μηχανήματα και παρακολουθούν τηλέφωνα,τα πάντα,εκει οργανώνονται