Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεκίνησε το μάθημα στο αλβανικό σχολείο Αθήνας

Λόρεντς Κόκα
Παρά τις δυσκολίες και τις ελλείψεις σε βιβλία και υλικά το αλβανικό σχολειό στην Αθήνα ανοίξε τις πόρτες για τα παιδιά των μεταναστών που θέλουν να μάθουν τη μητρική τους γλώσσα.Στην τελετή έναρξης του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους παραβρεθεί ο Αλβανός πρέσβης στην Ελλάδα  Dashnor Dervishi, ο οποίος καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς τους.
Το αλβανικό σχολείο στην Αθήνα είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία του επιχειρηματία Λόρεντς Κόκα από την Παλάσα Χιμάρας  ο όποιος για έβδομη συνεχή χρονιά δίνει την δυνατότητα στα αλβανόπαιδα που επιθυμούν να μάθουν την μητρική τους γλώσσα  να το πράξουν και μάλιστα εντελώς δωρεάν.



Ο Κόκα λέει ότι έχει επενδύσει από το προσωπικό  εισόδημά για τον εξοπλισμό των αιθουσών με τα εργαλεία διδασκαλίας. Επίσης μεγάλη βοήθεια  του δόθηκε από το Παιδαγωγικό Συμβούλιο των Αλβανών  Καθηγητών ,από την κοινότητα των μεταναστών και την αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα.

Ο Κόκα  κάλεσε όλους τους μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα, να στείλουν τα παιδιά τους σε αλβανικά σχολεία διότι μόνο με αυτόν τον τρόπο  τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα την αλβανική.
Topchannel

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην φώτο δεν ειναι ο Λορέντς Κόκα.

Δήμος Χιμαραίων είπε...

Μήπως είναι αυτός;

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα ναι ναι αυτος είναι.... :P :P :D

Ανώνυμος είπε...

reterfilTi mas lete, oti afti mborun na mathun tin imitrikitus glosa, ke otan mborun kala kanun. Emas omos jiati otan akune na milame ELINIKA, ine ikani na mas skotosun kai na min dosun logarijasmo se kanena,kai mono iroes pu den tus kanun.

Ανώνυμος είπε...

mipws 3erete pouvriskete auto to sxoleio ?

Ανώνυμος είπε...

mipws 3erete pou vriskete to suggekrimeno sxoleio ?

city είπε...

LORENC KOKA
Διεύθυνση :
Γ. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 18

ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

Τ.Κ. : 10432

Τηλέφωνο : 210 5203179