Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Μαργαριτάρια από βορειοηπειρωτικά blog

Η χοματερι του διμαρχου μας

ximaraellas.blogspot.com/
Ο νεος δημαρχος Χιμαρας,ο κυριος Γκορος (οσο κυριος μπορει να ειναι ενας ανθρωπος οπως αυτος) μετα απο αποφασει του διμαρχειου,αποφασισε να δημιουρησει μια χοματερη σε ενα απο τα χωρια τισ Χιμαρας στο Μηχαηλι...
Μετα απο διαμαρτηριες τον κατοικων,ι κατασταση παραμενει ιδια..
Ιδου ο διμαρχος που θα εφερνε τιν αλλαγη....
Που δεν σεβεται ουτε τον λαο του ουτε τιποτα

Ας κανουμε κατι ωστε να μην κανει κατι που να βλαψει τιν Χιμαρα μας.......
Αν θελει χοματερη ο δημαρχος,αν κανει το σπιτι του,που ετσι και αλλιος ειναι γεματο απο σκουπιδια!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ti einai autos o titlos himara city?? gia kane mia mikri enimerosei sxetika me to thema...

Ανώνυμος είπε...

Θα έλεγα στον συγγραφέα της ιστοσελίδας να μάθει πρώτα να γράφει σωστά την ελληνική γλώσσα!!

Ανώνυμος είπε...

Θα έλεγα στον συγγραφέα της ιστοσελίδας να μάθει πρώτα να γράφει σωστά την ελληνική γλώσσα!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή,είναι μια απόφαση που έχει ληφθή από τον πρώην δήμαρχο Μπολάνο και όχι από τον Δήμαρχο Χειμάρρας Γιώργο Γκόρο.Επίσης δεν γίνεται λόγος για χωματερή αλλά για σταθμό μεταφόρτωσης απορριμάτων, σχέδιο που χρηματοδοτείται από την Παγκόσμια Τράπεζα. Όσον αφορά την φωτογραφία που έχετε βάλει πάνω στο απαράδεκτο άρθρο σας, αφορά τον τόπο που έριχνε τα σκουπίδια και που είχε καθορίσει το Δημαρχείο του Β.Μπολάνο. Τέλος θα συμβούλευα αυτόν που έχει γράψει το άρθρο να μην χρησιμοποιεί προσβλητικά σχόλια και χαρακτηρισμούς για μια αξιόλογη και έντιμη οικογένεια, που αναγνωρίζει όλη η Χειμάρρα και αυτό το απέδειξε με τις ψήφους της στις δημοτικές εκλογές της 8ης Μαίου.

Ανώνυμος είπε...

anonume 4:52 fenete oti eisai koutavi tou gorou tse sy.....i metafortosi aporimaton na erthei na tin kanei spiti sou an thes oxi sto diko mou katalaves??!!
tse to dimarxio den rokite na adiasei apo ta soupidia pou gemise twra,twra einai pou vromaie apo xiliometra makria...telos,den vlepw sto arthro na leei kati gia kamia oikogennia.....

Unknown είπε...

http://ximaraellas.blogspot.com/2011/09/blog-post.html
parto kai grammeno sta ellinika alvaniari!!

Ανώνυμος είπε...

Χιμαρα ελλας..εισαι σουργελο.
Ζωντοβολο του Μιχαηλιου και επειδη εχουμε καταλαβει "ποιος" εισαι,μαθε γραμματα και γραμματικη πρωτα και μετα ανοιξε κανα blog.
Oσων αφορα τη χωματερη ρωτα τον δικο σου Μπολανο να σου πει που εκανε τη μελετη,και το τοτε δημοτικο συμβουλιο που το περασε το εργο.
Ο γκορος οτι εχει κανει απο τοτε που εχει αναλαβει μεχρι σημερα ειναι ολα σχεδια και εργα που ειχαν μελετηθει επι Μπολανου.
Αλλα επειδη ο Μπολανος σου, θα σου πει ψεματα πηγαινε και ψαξε μεσα στο δημαρχειο οπως καναμε και μεις για να μαθουμε την αληθεια.