Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

VOA: Banorët e Himarës optimistë për sezonin turistik (video)

Në bregdetin jugor të Shqipërisë po bëhen përgatitjet për të pritur sezonin turistik. Banorët e Himarës janë optimistë se ky vit do të jetë më i mirë për arsye të infrastrukturës më të mirë dhe investimeve në shërbime. Banorët vlerësojnë se kriza greke është pozitive për turizmin shqiptar pasi ndikon që shumë emigrantë të udhëtojnë gjatë verës drejt brigjeve shqiptare.

Δεν υπάρχουν σχόλια: