Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Φαβορί ο Μπολάνο στην Κασσιώπη!


Ο ΑΟ Κασσιώπης πανηγύρισε πριν από λίγες ημέρες την κατάκτηση του τίτλου στην Α1' τοπική Κατηγορία και την άνοδο στη Δ' Εθνική, σε ένα Πρωτάθλημα που είναι πολύ δύσκολο, γι' αυτό και η ομάδα της βόρειας Κέρκυρας ήδη κάνει τον προγραμματισμό της.

Το ζήτημα στο οποίο η Διοίκηση του συλλόγου δίνει προτεραιότητα τούτη τη στιγμή είναι αυτό του προπονητή. Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά, όπως π.χ. του Γιάννη Χονδρογιάννη, του Γιώργου Χατζάρα, του Ζόραν Μπάμποβιτς και του Παντελή Παπαδιώτη. Εκείνος, όμως, που φαίνεται να έχει το προβάδισμα είναι ο Ρομπέρτο Μπολάνο.


Ο 39χρονος τεχνικός, που είχε εξαιρετική πορεία στη Βολίδα Κάτω Γαρούνα, προσφέροντας σημαντικότατο έργο κα οδηγώντας τους «κιτρινόμαυρους» σε σπουδαίες και ανεπανάληπτες διακρίσεις κι επιτυχίες, δείχνει να αποτελεί τον εκλεκτό του Προέδρου της Κασσιώπης, τον Χάρη Κουτσούρη, ή τουλάχιστον συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες από τους υπόλοιπους υποψήφιους προπονητές.

Στη φετινή σαιζόν ο Μπολάνο δεν εργάστηκε σε κάποια ομάδα, αφού οι συζητήσεις που έκανε με κάποια σωματεία εκτός Κερκύρας (όπως ο Τηλυκράτης και ο Θεσπρωτός) δεν είχαν θετική κατάληξη. Έτσι, ο νεαρός τεχνικός αποφάσισε να παρακολουθήσει τη Σχολή Προπονητών της ΕΠΟ, ώστε να αποκτήσει το δίπλωμα. Έτσι λοιπόν, τον περασμένο Σεπτέμβρη παρακολούθησε την πρώτη φάση της Σχολής Προπονητών UEFA Α', που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά, ενώ τούτες τις μέρες βρίσκεται στην Καβάλα, όπου παρακολουθεί τη δεύτερη και τελευταία φάση της Σχολής Προπονητών UEFA Α' και θα πάρει το δίπλωμα.

Ο Κουτσούρης γνωρίζει πολύ καλά πως ο Ρομπέρτο Μπολάνο είναι ένας ανερχόμενος και πολύ ταλαντούχος προπονητής, πολύ φιλόδοξος και με εμπειρία κι επιτυχημένη θητεία στη Δ' Εθνική, που γνωρίζει την Κατηγορία, άρα θα ήταν μια ιδανική λύση για τον πάγκο της Κασσιώπης. Ήδη ο Πρόεδρος έχει έρθει σε επαφή με τον 39χρονο τεχνικό και το κλίμα φαίνεται να είναι πολύ θετικό.

Το corfucorner.gr επικοινώνησε με τον Μπολάνο, ο οποίος μας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Κασσιώπης και την «κρούση» που δέχθηκε από τον Πρόεδρο της ομάδας, αλλά -όπως μας ανέφερε- ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι, διότι δεν έχουν γίνει επίσημες συζητήσεις που να αφορούν τη συνεργασία.

Όσον αφορά τον μέχρι πρότινος τεχνικό της Κασσιώπης, τον Σπύρο Γιαννούλη, ο οποίος συνεργάστηκε με την ομάδα στις δύο τελευταίες σαιζόν, ανεβάζοντάς την δύο Κατηγορίες, ως Πρωταθλήτρια (πέρσι από την Α' τοπική στην Α1' και φέτος από την Α1' τοπική στη Δ' Εθνική), είναι πάρα πολύ πιθανό να παραμείνει στο σωματείο της βόρειας Κέρκυρας, αλλά έχοντας άλλη ιδιότητα. Σύμφωνα με ασφαλείς κι έγκυρες πληροφορίες του corfucorner.gr, ο έμπειρος προπονητής προορίζεται για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, αναλαμβάνοντας τα οργανωτικά ζητήματα της ομάδας και αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο μεταξύ Διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος. Πάντως, ούτε κι εδώ υπάρχει κάτι το επίσημο και το σίγουρο μέχρι στιγμής.

Στην Κασσιώπη τα θέματα τόσο του προπονητή όσο και του τεχνικού διευθυντή, θα δρομολογηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, οπότε και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ο Χάρης Κουτσούρης εξετάζει και μελετάει προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις και κατόπιν θα πάρει τις αποφάσεις του. Επομένως, δεν αποκλείεται στην πορεία να υπάρξει και αλλαγή δεδομένων!
corfucorner.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: