Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Οι Αλβανοί σοσιαλιστές κατά της πολυεθνικής κοινωνίας!

Οι Αλβανοί σοσιαλιστές Ντούλε , Μίλιο , Ραμα
Ιλίρ Γκιόνι:Η έκθεση του SHISH έδειξε ότι σοβινιστικοί κύκλοι θέλουν να παρουσιάσουν την ιδέα της πολυεθνικής κοινωνίας.

 Ο Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ασφαλείας της Αλβανικής Βουλής, Ιλίρ Γκιόνι ( σοσιαλιστής ), ζήτησε χθες την διεξαγωγή  ακρόασης με τον υπουργό Τεχνολογίας και Καινοτομίας, Γκεντς Πόλο, ώστε να δοθούν εξηγήσεις σχετικά με τη διαδικασία της απογραφής του πληθυσμού με εθνικά κριτήρια , που σύμφωνα με τον ίδιο θα μπορούσε να υλοποιήσει τις φιλοδοξίες των σωβινιστών.
''Βλέπω με ενδιαφέρον μία ακρόαση με τον Υπουργό που θα καλύψει την διαδικασία της απογραφής του πληθυσμού.
Κατά τη γνώμη μας ως αντιπολίτευση, αλλά είμαι βέβαιος ότι και εσείς έχετε πληροφορίες, πως υπάρχει μια προσπάθεια από διάφορους κύκλους ώστε να χειραγωγήσουν τα αριθμητικά στοιχεία ", - είπε ο Γκιόνι.
Ο Γκιόνι διευκρίνισε ότι, αν κάποιος ισχυρίζεται πως λέγεται "x" είναι  υποχρέωση του υπαλλήλου του ληξιαρχείου να ζητήσει το όνομα του πατέρα, της μητέρας  και άλλα δεδομένα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι κρατικές δομές πρέπει να ελέγξουν αν οι ισχυρισμοί που υποβάλει ο πολίτης ταιριάζουν με την εθνότητα του οικογενειακού δέντρου. "Αυτή είναι η ανησυχία μας που την έχουν εκφράσει και αρκετές προσωπικότητες και θα ήταν καλό να το προνοήσουμε.

Έχω υπόψη μου και τις πληροφορίες από τον επικεφαλής του SHISH ότι ορισμένοι σοβινιστικοί κύκλοι θέλουν να παρουσιάσουν την ιδέα μιας πολυεθνικής κοινωνίας και κατά τη γνώμη μου, η κατάλληλη στιγμή που μπορούν να εφαρμόσουν και πρακτικά την  διατριβή τους είναι η στιγμή της απογραφής .


Νομίζω ότι είναι σκόπιμο να βρούμε τα προληπτικά μέσα, "- κατέληξε ο Γκιόνι. Για την αίτηση αυτή η πλειοψηφία έδωσε τη συγκατάθεσή της και το 2011 αναμένεται η ακροαματική διαδικασία.
Εφημερίδα SHEKULLI..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα είναι αυτοί που προσκυνάει ο Ντούλες,ο αντιπροσωπός μας!
μην τους παρεξηγήτε για το καλό μας το κάνουν
αχου τι καλά!!!