Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αλβανίας είναι γεγονός

Η πράξη, της πολιτικής συμφωνίας ΚΕΑΔ - ΚΑΔΕ
Σήμερα στις 09.12.2010 στην έδρα του ΚΕΑΔ, με διεύθυνση επί της Λεωφόρου "Bajram Curri" και αρ. 32 / 1, Τίρανα, οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, ΚΕΑΔ και ΚΑΔΕ, υπό την ηγεσία των προέδρων τους αντιστοίχως, κ. Ευάγγελο Ντούλε και κ. Γρηγόρη Καραμέλιο, υπέγραψαν την ακόλουθη πολιτική συμφωνία:


Προαπαιτούμενα: Δεδομένου ότι και τα δύο πολιτικά κόμματα, διαπιστώνουν ότι: η ένωση και η συγχώνευση του ΚΑΔΕ με το ΚΕΑΔ είναι επιτακτική ανάγκη που υπαγορεύεται από την κοινή θέληση και επιθυμία για την εκπλήρωση της κοινής πολιτικής αποστολής, στην αντιπροσώπευση και υπεράσπιση των ελευθεριών και των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ανθρώπου γενικότερα και των εθνικών μειονοτήτων, ειδικότερα.

Τα μέρη συμφωνούν:

1. Το ΚΑΔΕ γίνεται μέρος της ΚΕΑΔ, ενέργεια που συνοδεύεται και με τις αντίστοιχες νομικές πράξεις.


2. – Το ΚΕΑΔ αποδέχεται την ένταξη των οργανωτικών δομών, του προγράμματος και της πλατφόρμας του ΚΑΔΕ στις δομές, το πρόγραμμα και την πολιτική πλατφόρμα του.

Η παρούσα κοινή πολιτική απόφαση, υλοποιημένη σε αυτή τη συμφωνία, έρχεται ομαλά και ως αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης πολιτικής διαδικασίας, η οποία περιελάμβανε αυτές τις πολιτικές δυνάμεις και τις ομάδες που εκπροσωπούν, οι οποίες στο σύνολό τους είναι οι ίδιες.
Η παρούσα συμφωνία συνοδεύεται από χωριστό παράρτημα στο οποίο καθορίζονται οι λεπτομέρειες, τα μεγέθη και οι διαστάσεις της συμπερίληψης του προγράμματος και των στόχων του ΚΑΔΕ, σε αυτούς του ΚΕΑΔ, καθώς και ο βαθμός συμμετοχής των κεντρικών και τοπικών δομών του ΚΑΔΕ στις τρέχουσες δομές του ΚΕΑΔ.
Η παρούσα συμφωνία φέρει τις υπογραφές των δυο προέδρων των κομμάτων, ΚΕΑΔ και ΚΑΔΕ, αντιστοίχως κ. Ευάγγελο Ντούλε και κ. Γρηγόρη Καραμέλιο.
ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Dhe mas eksigis kai emas tous agramatous ti simenei KEAD kai KADE?
pagona

Ανώνυμος είπε...

Pagona an pasaxneis gia gomeno i genikos kouventa atixises. Se auta to blogs kati ksenerotoi mpenoun kai sxoliazoun. Me to sumpathio kiolas, sta leo giati mou eipes pos eisai agramati min mineis kai agamiti.
pagoni

Ανώνυμος είπε...

otan o anthrwpos psafaei gai sosialismo den krybetai,einai opws o bixas
pafona,to KEAD einai to koma toy ntoule kai kala leei twra pws yperaspizetai th meionothta
to KADE itan sta palaiotera xronika antipalo toy KEADA -Ntoule,me skinika kai xontres brisies
twra poly apla ta brikan kai einai olo agkalitses!!!!!!!
ta alla perasmena ksehasmena.
ta idia kanei o Ntoule twra me to Ksera,ton ypourgo kai to MEGA,se ligo kapoio symferon tha tous enwsei.
anwnime eisai aidiastikos,toulaxiston!!!

Ανώνυμος είπε...

Eisai megalos kavalieris, anarotieme an ektos po to "p..." exeis kai miallo. Tha mporeses aneta na eksigisis to kosmo anti na ksineis to ko..
Pagona

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΔΕ (Κίνημα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ελευθεριών)
ΚΕΑΔ (Κομα Ενωσης Ανθρωπινων Δικαιωματων)