Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Drymades Dream !

Επένδυση 50 εκ. ευρώ (μαμούθ για τα δεδομένα της Χιμάρας) ετοιμάζει στον τομέα του τουρισμού  η κατασκευαστική εταιρία  Merkaj shpk.
Με σκοπό να χτυπήσει, αν όχι να εξαφανίσει, την ντόπια οικονομία στον τομέα του τουρισμού η εταιρία Merkaj shpk  μέσω της ιστοσελίδας της αναγγέλλει το πρότζεκτ στους Δρυμάδες .Τα ερωτήματα πολλά , από  το ας πούμε που τα βρήκε ο κύριος  Μέρκαι 300.000!!!  τετραγωνικά μέτρα  στους Δρυμάδες μέχρι από που πήρε άδεια για να  οικοδομήσει 150 βίλες!!!.
Ακολουθεί  η ακριβής μετάφραση του κείμενου και το λινκ της εταιρίας.
Συγκρότημα κατοικιών στους Δρυμάδες



Η τελευταία καινοτομία της κατασκευαστικής εταιρίας Merkaj shpk, είναι το "τουριστικό συγκρότημα Δρυμάδων, του  παραμυθένιου τόπου που δεν σταματά να  προσφέρει ανεξερεύνητες γωνιές στα νότια παράλια  του Ιόνιου Πελάγου, τα οποία καθίστανται ο κύριος προορισμός όχι μόνο για τους ντόπιους και τους Αλβανούς αλλά και για πολλούς ξένους τουρίστες που στις  ταξιδιώτικες περιηγήσεις τους  εμπιστεύονται  όλο και περισσότερο την αλβανική Ριβιέρα. Με ήρεμες παραλίες, βουνά, ορεινά χωριά, το τμήμα της ακτής με αιχμή τον μαγικό Λογαρά , όπου ο δρόμος φτάνει σε υψόμετρο 1000 μέτρων, με το βλέμμα  να πέφτει ακριβώς στο τουριστικό συγκρότημα ,με μοντέρνα και σύγχρονα κτίρια, καθώς και κοντά στη φύση και τις παραδόσεις.
Το συγκρότημα είναι μια κολοσσιαία επένδυση ύψους 50 εκατ. ευρώ και εκτείνεται σε 300.000 τετραγωνικά μέτρα στο πιο εντυπωσιακό και  γραφικά  σημείο των Δρυμάδων, όπου σχεδόν αγγίζει τα κύματα του Ιονίου , μόλις 30 μίλια  από την  Κέρκυρα ένα από τα τουριστικά  και μαγικά ελληνικά νησιά   .Το συγκρότημα των Δρυμάδων  θα περιλαμβάνει περίπου 150 βίλες  με δύο και τρεις ορόφους, εξοπλισμένα με φιλόξενο τρόπο , το οποίο υποδέχεται χιλιάδες τουρίστες όχι μόνο κατά τους ζεστούς μήνες, αλλά ακόμη και τις κρύες μέρες του χειμώνα σε ένα τέλειο  εξωτικό περιβάλλον για να ξεκουραστείτε  και να χαλαρώσετε.
http://www.merkaj-construction.com/alb/new.html

1 σχόλιο:

Νικος Γκορος είπε...

Αυτες ειναι σημαντικες ειδησεις...και οχι μαλακιες σαν το τι θα κανει ο ραμα,ο ντουλες, ο αναστασιος,τα αποβλητα και η επενδυση στο καταρ.
Αλλα απο οτι φενεται για να μενει ασχολιαστο δεν νοιαζει κανεναν πλεον που πανε να μπουνε με επενδυσεις μεσα στα χωρια μας,να μας παρουν και τα σωβρακα...
Αραγε ποιος εδωσε την αδεια στην εταιρια??Το δημαρχειο δεν ειναι υπευθηνο για ολες τις αδειες?
Ο απλος κοσμακης δεν μπορει να παρει αδεια απο το δημαρχειο,ομως οι καρχαριες μπορουν,ετσι παει αυτο?