Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Η Πλατεία Ομονοίας στο αντάρτικο της μπλογκόσφαιρας

Είναι πλέον γνωστό πως '' το πρώτο σε κυκλοφορία  βορειοηπειρωτικό μπλογκ'' κατά τα λεγόμενα του , το διαχειρίζεται ο Γ.Κ της Πλατείας Ομόνοιας.Τα παπαδοπαίδια ( λέμε για αυτούς που είναι κοντά στην εκκλησία και φρόντισαν οι παπάδες την  διαπαιδαγώγηση τους ) αποφάσισαν να μπλογκάρουν. Καλά θα κάνουν να κόψουν τα καλιαρντά που διδάχτηκαν από τους παπάδες και να μιλήσουν στα ίσια.

 ''Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς'' που λένε και στο χωριό μου...

9 σχόλια:

North Epirus Online είπε...

Σε ποιο blog αναφέρεσαι?

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτης;;

Ανώνυμος είπε...

Ε καλά ρε ΟNLINE τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια;
ένας σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες;
Το ερώτημα είναι με ποια αφορμή ο Δήμος Χιμαραίων ανέβασε αυτό το σχόλιο. Τι να τον πείραξε άραγε;
Επειδή το παπαδοπαίδι είπε ότι εχει το μπλογκ με τη μεγαλύτερη ανάγνωση;
ή κάτι άλλο;

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ είπε...

Επειδή είμαι συντάκτης στο Βορειοηπειρώτη, ξέρω ότι ο διαχειριστής του "Βορειοηπειρώτη" δεν είναι παπαδοπαίδι αλλά από πότε αυτή η κατηγορία παιδιών ανήκουν σε άλλη κατηγορία που δεν πρέπει να έχουν άποψη και να την εκφράζουν. Κρίμα για το «Δήμο των Χιμαραίων» γιατί τον συμπαθούσα.
Αυτό που σε πείραξε είναι το άρθρο για το Ράμα που απ’ ότι έμαθα έχεις ιδιαίτερη σχέση με τον πρόεδρο του ΣΚ και πρώην γαμπρό Χιμαραίο. Να τη χαίρεσαι!!!

city είπε...

Λοιπόν Δικέφαλε να τα πάρουμε ένα ένα

1- Είμαι εγγονός παπά και το παπαδοπαίδι δεν το είπα ρατσιστικά.

2-Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας είναι δημόσιο πρόσωπο και δεν αρμόζει να υπογράφει ανώνυμα άρθρα επιπέδου πλατείας Ομονοίας .

3- Με πειράζει εδώ και πολύ καιρό η λατρεία που επιδεικνύει το ιστολόγιο σας στο πρόσωπο του Μπερίσα. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι ο Μπερίσα μοιράζει απλόχερα χρήματα για να παραμείνει στην εξουσία με κάνει καχύποπτο...

4-Στην ιδιαίτερή σχέση δεν πιστεύω να υπονοείς τις ιδιαιτερότητες που λέει ο εκπρόσωπός τής Ομόνοιας για τον Ράμα ή μήπως ναι;

5- Δεν σου τα είπαν καλά για τον Ράμα. Δεν είναι μόνο γαμπρός από τη Χιμάρα αλλά είναι ο ίδιος από τη Χιμάρα. Ρώτησε πάλι και θα μάθεις.

6- Να τον χαίρεται ο Βαγγέλης, ο Βασίλης και ο Λεωνίδας που συνεργάζονται μαζί του και μετά η μάνα του, η γυναίκα του και το παιδί του.

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ είπε...

Ο Λεωνίδας είναι φίλος μου και ούτε συμφέροντα έχει ούτε κανένα λόγο να υποστηρίζει κανέναν. Είναι ο μόνος στην Ομόνοια που εκφράζει ανεξάρτητη άποψη γιατί όλοι οι άλλοι περιμένουν καμιά θεσούλα ενώ αυτός στην Ομόνοια δίνει και δεν παίρνει τίποτα. Δεν τη λέει στα καφενεία, ούτε ανώνυμα αλλά επώνυμα, κάνει κριτική στο Ντούλε και στο Μπολάνο στη συνδιάσκεψη μπροστά σε 500 άτομα. Μάθε και το άλλο ότι ο Μπερίσα πάει να κλείσει την επιχείρηση του ή το θεωρείς στημένο και αυτό!!!??? Και εσύ πως ξέρεις ποια άρθρα είναι το Λεωνίδα, μυρίζεις τα νύχια σου; Πως μπορεί ένα άρθρο να είναι ανώνυμο και να λες ότι υπογράφεται από κάποιον. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται μου φαίνετε! Μετά που την είδες τη λατρεία προς το Μπερίσα? Το άλλο το κουφό, θα έδενε ο Μπερίσα χρήματα σε ένα βορειοηπειρωτικό μπλοκ για να μείνει στην εξουσία!!!!!!!?????? Ο έρωτας για το Ράμα σας έκανε να παραλογίζεστε μου φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας.
Δεν είμαι Βορειοηπειρώτισσα, έχω γεννηθεί στην Ελλάδα αλλά έχω μεγάλη συμπάθεια στη Βόρειο Ήπειρο και στους Βορειοηπειρώτες κατ επέκτασιν.
Μακάρινα έρθει μέρα να ενσωματωθεί με την Ελλάδα ή να αυτονομηθεί έστω.
Θα έρθω στο προκείμενο. Η φωτογραφία που επιλέξατε για να θίξετε τα κακώς κείμενα είναι ατυχής.
Ο παπάς της φωτογραφίας, είναι ένας ιερέας που τιμάει το ράσο που φοράει και δε δίστασε να μπει στη μέση προκειμένου να εμποδίσει τους αναρχικούς που έριχναν πέτρες και μολότωφ σε απλούς πολίτες, ενώ έβριζαν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αν δεν το ξέρετε σας πληροφορώ ότι τα τελευταία χρόνια έχουν εισχωρήσει στις τάξεις των αναρχικών πολλοί Αλβανοί οι οποίοι καταστρέφουν όχι από μια αρρωστημένη ιδεολογία όπως οι ντόπιοι αλλά από μίσος εναντίον κάθε τι ελληνικού.
Γι αυτούς τους λόγους δε συμφωνώ με την επιλογή της συγκεκριμένης φωτογραφίας για να θίξετε αυτά που εσείς κρίνετε άξια να θιγούν.
Με τιμή
Ευγενία.

Ανώνυμος είπε...

το γνωστό παραμύθι,όποιος έχει άλλη γνώμη είναι με τον....Μπερίσα ή ρουφιάνος
φασίστες,να σας πάρει και να σας σηκώσει

Ανώνυμος είπε...

Leonid kai papadopedi ton mpoulo!