Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Τι συμβαίνει με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στη Χιμάρα;

Δυο ανώνυμα μηνύματα το καθένα από την δική του σκοπιά φέρνουν στο προσκήνιο το θέμα των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας στα όρια του Δήμου Χιμάρας.
Το πρώτο μήνυμα καταγγέλλει την αδιαφανή διαδικασία με την οποία τοποθετήθηκαν οι κεραίες των εταιριών  Vodafone ,AMC και Plus στους Δρυμάδες .

Φυσικά δεν ασπαζόμαστε την καταγγελία  χωρίς στοιχεια πως το αντίτιμο  από την ενοικίαση του χώρου πάει στις τσέπες του πρώην δημάρχου (Bollano) και του δημογέροντα Δρυμάδων (Stramarko).
O φίλος θα πρέπει να απευθυνθεί στο Δημαρχείο και να ζητήσει την σύμβαση με τις εταιρίες τηλεφωνίας πιστεύοντας πως η νέα αρχή δεν θα το αρνηθεί.
Η άλλη καταγγελία είναι σοβαρότερη και έχει να κάνει με την ανθρώπινη υγεία . Και να τον ρωτήσω φίλε μου τον Μπολανο δεν θα απαντήσει γιατί δεν έχει πλέον καμία αρμοδιότητα. Το θέμα είναι πολύ δύσκολο γιατί τα συμφέροντα είναι μεγάλα. Ο μονός τρόπος είναι να γίνουν κινητοποιήσεις πολιτών ώστε να αναγκαστούν οι εταιρίες να μετακομίσουν τις κεραίες εκτός κατοικημένων ζωνών.
Τα μηνύματα-
1-Pyesni pak zotin Bollano ose Ila Stramarkon, sa kane firmosur per antenat e Vodafon, AMC dhe Plus ne Dhermi, me nga 2 apo tri mije euro ne muaj secili pa mare lejen e Keshillit Bashkiak dhe pa u diskutuar me fshatin Dhermi???
2-gia rwtiste to bollano na sas pei posa lefta pernei to dimarxeio,gia tis keraies sto lofo tis ximaras,pou einai panw se oikopeda ximaraiwn xtismenes.kai poses uposxeseis eixe dwsei oti tha tis bgalei kathws molunoun tous ximaraious me hlektromagnitiki aktinobolia,kathw briskontai toso konta oso den ginetai allo...kathe xrono posoi ximaraioi pethenoun apo karkino,apo tous monima diamenontes?

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτά απασχολούν τους Χιμαραίους? Υποθέσεις, άγνοια, λόγια του παζαριού, στατιστικές στον αέρα? Ο καρκίνος θέριζε και θα θερίζει τον τόπο. Ευτυχώς κάποιος από την Χιμάρα κάνει έρευνα στην Βοστόνη για τον καρκίνο. Για τον κοινωνικό καρκίνο της διχόνοιας πότε θα αλλάξει το τοπίο.

Ανώνυμος είπε...

Οι κεραίες που έχουν μπει σε
Χιμάρα και Δρυμάδες (μέσα ή πολύ κοντά σε σπίτια) και απειλούν την υγεία αλλά και αχρηστεύουν τις περιουσίες των ντόπιων, μπορούν να επαναξιολογηθούν οι συμβάσεις και αν είναι παρανομες να ακυρωθούν από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και να υπογραφούν από τον δήμαρχο οι μετακινήσεις τους σε σημεία αβλαβή για την υγεία και την περιουσία μας. Και ειδικά αν έχουν πέσει χρήματα να μας το πουνε, δημόσια με δελτίο τύπου, " ο Στραμάρκος τα πήρε, ο Μπολάνος τα πήρε", τι φοβούνται τώρα? αφού μας υποσχέθηκαν διαφάνεια. "Bashkia do jete parane dhe ne sherbim te himarjoteve" έστι έλεγαν. Αλλά περιμένεις από τον St. Kokedhima να πάει κόντρα στα συμφέροντα των εταιριών και ο Δήμαρχος να τα προσυπογράψει..?! περιμένουμε το ξεσκέπασμα και την διαφάνεια....

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουν χιλιαδες ερευνες σχετικα με την ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια και τον ανθρωπο.Οι κεραιες και τα επιπεδα ηλεκτομαγνητικης ακτινοβολιας που πρεπει να εκπεμπουν ειναι το μονο σιγουρο πως στην αλβανια δεν τηρουνται.
Ακομα χειροτερα στη Χιμαρα που βρισκεται απεναντι στη Κερκυρα,και οι αλβανικες εταιριες κινητης τηλεφωνιας,θελουν να εχουν δυνατο σημα ωστε να καλυπτει το σημα των ελληνικων εταιριων.
Ολες οι κεραιες στον κοσμο πρεπει να εκπεμπουν σε ενα ορισμενο επιπεδο,αν αυτο υπερβενει τα ορια τοτε γινεται επικυνδηνο για τον ανθρωπο,προκαλωντας καρκινο και αλλες παθησεις.Επισης πρεπει η αποσταση απο το τελευταιο κατοικησιμο σπιτι να ξεπερναει τα 500 μετρα για μικρης εμβελειας κεραιες.
Καλο θα ειναι απο μονος του ο κοσμος να ξεσηκωθει,κα να πιεσει στη μεταφορα των καιρεων αυτων.

Α.Γ

Ανώνυμος είπε...

to mono pou glepo, einae pos o Ilia Stramarkos, methavrio tha katevi pale gia dimogero tys Drymadon. Eky exi ftasy oi Xeimarra kai Drymades, na vasaksy akomi kai ton Stramarko, o poys eklipse ola ta ikopeda tys eklisias kai pire apo ton Bollano tris adies gia ksenodhoheia, den sas eftasae o Mitropolis Dhimitris stin eklisia tys Xeimaras, perazmeni Avgusto?
ton deftero, afto to Stramarko, oi esagelia tys alvanias to exy aniksi provlimata me tys klepsus perusies stys Drymades??? hajde ypofsife xeimariotis pou e exetae katandisy???

Ανώνυμος είπε...

Akoma pio xerotera me ta skupidia tys Drymades, akoma o Ilia Stramarkos theli na pari kai gia 4 xronia to dimogeronda Drymadon. Grapse alimono, e minan ta skupidia tys Xeimarras na kanonae komando me tys alvanus eki.

Ανώνυμος είπε...

K. Goro aytes tis keraies prepei na tis bgalete apo kei.
einai apaitisi laou.