Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Λαός και Κολωνάκι

Με αφορμή την είδηση για τις συντάξεις του ΟΓΑ ο Βορειοηπειρώτης έγραφε ένα  άρθρο που ξεκινάει έτσι:'' .
Παρά τις διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού της Ελλάδος προς τους πολιτικούς εκπροσώπους των Βορειοηπειρωτών  κ.Μπολάνο και Ντούλε κατά την επίσκεψη τους τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, ότι θα αναλάβει ο ίδιος την επίλυση του προβλήματος με τις συντάξεις του ΟΓΑ των Βορειοηπειρωτών, το πρόβλημα όχι μόνο δεν επιλύεται αλλά επιδεινώνεται καθημερινά ενώ είμαστε λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, φανταστείτε τι θα γίνει μετά τις εκλογές''.
Αυτό στα καφενεία του χωριού μου  λέγεται ''τους έγραψε στο ζμπ....τσο του ο Παπανδρέας''

Και γιατί να μην τους γράψει, θα μου πείτε, όταν απέναντί του έχει έναν τύπο που μιλάει χειρότερα ελληνικά από τον ίδιο( τον Παπανδρέα ντε) και έναν άλλο που νομίζει  πως είναι μετεμψύχωση του Ανδρέα (του πάτερα του Γιώργου  ντε). Πέρα  από τα γραφικά που είπαμε πιο πάνω  ένας αυτοδίδακτος  ηλεκτρολόγος από τη Χιμάρα και και ένας τάχαμου δήθεν αστός από τη Φράστανη δεν έχουνε το μέγεθος να διαπραγματευτούν  με κανέναν από τους γόνους της Αθηναϊκής Οικογενειοκρατίας (βάλε μέσα Ντόρα, Κωστάκη , Γιωργάκη , Αντωνάκη ).
Αν όσοι  πίνουν καφέ στην πλατεία Κολωνακίου  πιστεύουν  πως άλλαξαν και κοινωνικό στάτους  με γειά τους, με χαρά τους .
Για το τι σημαίνει  Κολωνάκι  διαβάστε την αυτοβιογραφία του Ζάχου Χατζηφωτίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλο το άρθρο του Βορειοηπειρώτη και ο σχολισμός σας επίσης