Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Αρση πολιτικού αδιεξόδου ή νέος κύκλος σύγκρουσης;

2 σχόλια
Οι δημοτικές εκλογές της Κυριακής, κλειδί για την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας

Του Σταυρου Tζιμα

Με νωπές τις μνήμες από τα αιματηρά γεγονότα του Ιανουαρίου κατά τα οποία τέσσερις οπαδοί της αντιπολίτευσης έπεσαν νεκροί και άλλοι πενήντα τραυματίστηκαν από τα πυρά της πρωθυπουργικής φρουράς, διεξάγονται την άλλη Κυριακή στην Αλβανία δημοτικές εκλογές – κλειδί για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ο Σαλής διεκδικεί τα έργα του Βασίλη για λογαριασμό του Σάβου

5 σχόλια
Βίντεο προβολή για τα έργα  στη Χιμάρα στην επίσημη σελίδα του Σάβο Πρίφτη.
www.savoprifti.webs.com

Συζήτηση με τον Βασίλη Μπολάνο στην Αθήνα

9 σχόλια
Η Ένωση Χειμαρριωτών "Η ΧΕΙΜΑΡΡΑ", εν όψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Μαΐου διοργανώνει συζήτηση με τον δήμαρχο της Χειμάρρας, Βασίλη Μπολάνο την Κυριακή, 1η Μαΐου, ώρα 18.30 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52 Αθήνα, πλησίον σταθμών ΜΕΤΡΟ ΟΜΟΝΟΙΑ και ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ)

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Στα αλβανικά η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΕΑΔ στη Χιμάρα

3 σχόλια
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 28 Απριλίου η προεκλογική συγκέντρωση στα Σπήλια του Βασίλη Μπολάνου και του Βαγγέλη Ντούλε.Οι συγκεντρωμένοι δεν ξεπέρασαν τα 100 άτομα μαζί με τους μαθητές του εκπαιδευτηρίου ΟΜΗΡΟΣ.

Μια εικόνα χίλιες λέξης

12 σχόλια
Στο Δερόπολη blog έχουν xιούμορ . Στις φωτογραφίες από την σημερινή εκδήλωση του ΚΕΑΔ στη Χιμάρα έβαλαν την ακόλουθη λεζάντα:
Φωτορεπορτάζ: Σήμερα σφραγίστηκε η νίκη και στη Χιμάρα

Αλβανός ο Μπολάνος που δέρνει τον Κορκονέα !

0 σχόλια

Θύμα ξυλοδαρμού ο Κορκονέας από τον Δ. Μπολάνο για δεύτερη φορά!

Τετ α τετ για δεύτερη φορά φέρεται να ήρθε ο προφυλακισμένος για τη συμμετοχή του στους «Πυρήνες» Δαμιάνο Μπολάνο και ο έγκλειστος αστυνομικός Επαμεινώνδας Κορκονέας...

O υποψήφιος δήμαρχος Χειμμάρας Δ. Λαζάρης καταθέτει μηνύσεις

0 σχόλια
Μιλάει για κακοήθειες σε βάρος του και διαψεύδει τους κατηγόρους του. Γίνεται βρώμικος πόλεμος στη Βόρειο Ήπειρο
Ο υποψήφιος δήμαρχος Χειμμάρας με το "MEGA" Δ. Λαζάρης διαψεύδει ότι χαρακτήρισε "ατύχημα" το θάνατο του Αριστοτέλη Γκούμα. Και αρνείται όσα του αποδίδουν οι αντίπαλοί του για ανθελληνικές θέσεις. Εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι είπε και τι δεν είπε. Απλά μεταφέραμε απόσπασμα από την ιστοσελίδα Δερόπολη, σύμφωνα με το οποίο κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού διαλόγου με τον υποψήφιο της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ" Βασίλη Μπολάνο,

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Η ιστορία μιας δίγλωσσης πινακίδας

2 σχόλια
Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε την άνοιξη του 2008 στην Λακωνική Μάνη. Πρωτοδημοσιεύτηκε στο blog ΧΑΟΝΙΑ μαζί με άλλες φωτογραφίες από το χωριό Χιμάρα της Μάνης.
Πολύ γρήγορα η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου.Πολλοί νόμισαν πως η συγκεκριμένη πινακίδα τοποθετήθηκε από τον Μπολάνο στη Χιμάρα Βορειου Ηπείρου και αφαιρέθηκε από τις αλβανικές αρχές.Το παράλογο είναι πως η φωτογραφία χρησιμοποιείται και από τα αλβανικά ΜΜΕ ως πειστήριο ότι ο Μπολάνος τοποθέτησε πινακίδες στα ελληνικά στο Δήμο Χιμάρας.Η αλήθεια είναι ότι στην Χιμάρα δεν τοποθετήθηκαν ποτέ πινακίδες στα ελληνικά και ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο αίτημα προς τις αλβανικές αρχές από τον κύριο Μπολάνο.

Δίγλωσσες πινακίδες στην Κορυτσά

0 σχόλια
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αλβανικού τύπου μερικές εβδομάδες πριν τις τοπικές εκλογές όλοι οι δρόμοι και οι πλατείες της επαρχίας Liqenas γέμησαν με δίγλωσσες πινακίδες. Μάλιστα η αναγραφή των ονομάτων στα σλάβικα γινόταν με δύο τρόπους, στα λατινικά και στα κυριλλικά. Η τοποθέτηση των πινακίδων έγινε στις 14 Απριλίου και στα εννιά χωριά που αποτελούν την  επαρχία  Liqenas  της  περιφέρειας Κορυτσάς. 

Ο Ντούλες ξέρει τι θέλουν οι Χιμαραίοι !!!

5 σχόλια
DeropoliBlog's Channel YouTube

Ο Ελ Ασυμβίβαστος σχολιάζει στο ''Βορειοηπειρώτης'' blog

3 σχόλια
Τέλος πάντων η υπόθεση Λαζάρη, πρέπει ακόμα πιο πολύ να μας κάνει να σοβαρευτούμε. Ο Λαζάρης επιβεβαίωσε την κατηγορία των Ελλήνων που δεν ξέρουν από που κρατάει η σκούφια τους και αποτελούν εκείνη την μερίδα ελλήνων, αν είναι τέτοιοι, που σου θυμίζουν την υγρή ύλη η οποία πέρνει την μορφή του δοχείου που τη βάζουν. Ασφαλώς και δεν πρέπει να μπερδευτεί με την αποστολή του Κόμματος των Ελλήνων. Και εκείνος που πρέπει να προσέξει περισσότερο είναι το ίδιο το ΜΕΓΑ.
Ωστόσο η μεγάλη ζημιά δεν είναι ο Λαζάρη αυτού καθεαυτού.

Pandeli Majko: Γιατί στηρίζουμε Ντούλε και όχι Μπολάνο...

3 σχόλια

Bollano heq rivalin nga lista e zgjedhësve

1 σχόλια

Kandidati për kryetar i Bashkisë së Himarës, Dhimitri Llazari, ka akuzuar Vasil Bollanon se e ka hequr nga lista përfundimtare e zgjedhësve. Llazari tha dje në një komunikim me gazetarët se “unë nuk kam dashur të merresha fare me problemet e listave zgjedhore, por fakti që po më sorollatin më bëri të dal sot para jush, për të denoncuar këtë skandal.

Στην εφημερίδα ''TRIBUNA'' που κυκλοφορεί:

1 σχόλια
Τετρασέλιδο αφιέρωμα στον υποψήφιο δήμαρχο Χιμάρας  Σάβο Πρίφτη ( PD Δημοκρατικό Κόμμα)

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Λαζάρης - Μπολάνος ψοφάνε για πατρίδα!

5 σχόλια

Irakli Gjiçali : Dështimet e Bollanos në Himarë

5 σχόλια
Vasil Bollano pas dhjetë vjetësh në krye të bashkisë së Himarës, kandidon sërish për këtë post në emër të PBDNJ-së. I lakuar dhe i proceduar për politika të mbrapshta ai nuk e meriton besimin e himarjotëve. Por më shumë se për këto kusure të Bollanos, unë do të flas këtu për programet e tij të parealizuara. Programet janë pothuaj të njëllojta nga 2000 deri në 2011. Ato janë kopjuar nga e para me ndryshim të vetëm që është shpupuritur renditja e pikave. Por kjo nuk është me e rëndësishmja.

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Συγκέντρωση Γιώργου Γκόρου στην Πάτρα ( Αίθουσα Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών)

28 σχόλια

Η συγκέντρωση του Δ. Λαζάρη στην Αθηνα

0 σχόλια

Συνέντευξη της Ερμιόνης Μπρίγκου στο ΚΑΝΑΛΙ 1 για το Πάσχα στη Χιμάρα

0 σχόλια
Η κυρία Ερμιόνη Μπρίγκου από τη Χιμάρα, στο κτήμα της οποίας είναι ενταφιασμένοι έξι Έλληνες στρατιώτες από τον Ελληνο-ιταλικό πόλεμο του 1940 - ΄41, μίλησε ζωντανά το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιάννη Πολυμενέα στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά, στο ΚΑΝΑΛΙ 1 (90,4 FM).
Θέμα της εκπομπής ήταν ο εορτασμός της Ανάστασης του Κυρίου σε διάφορες γωνιές του Ελληνισμού, ξεκινώντας από τη Βόρειο Ήπειρο και τη Χιμάρα. 
Παραθέτουμε ολόκληρη τη σύντομη συνέντευξη:

Ο λόγος του Γιώργου Γκόρου στην Αθηνα

0 σχόλια
-Αξιοτιμοι φίλοι μου ,αδερφία μου και συνπολίτες που χρόνια τώρα ζήτε στην Αθήνα.Είμαι χαρούμενος που σήμερα ανταποκρηθήκατε στο αιτημά μου να παραβρεθήτε σε αυτήν την αίθουσα, για να ανταλλάξουμε απόψεις πανώ στο θέμα που όλους μας ενδιαφέρει, για την ανάπτυξη της Χειμάρρας.Με κάνετε πολύ αισιόδοξο να πιστέψω στο στόχο που έχω βάλει για να δωσουμέ μιά ώθηση στην ανάπτυξη της Χειμάρρας.Σας κάλεσα σε αυτήν την συνάντηση να με ακούσετε και να σας ακούσω, εφόσον ο προβληματισμός μας είναι ένας

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

H Νέα Δημοκρατία βλεπει MEGA

0 σχόλια
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επειδή τις εορταστικές αυτές ημέρες πολλοί Βορειοηπειρώτες θα μετακινηθούν από την Ελλάδα όπου εργάζονται προς τις πατρογονικές τους εστίες μέσα στην Αλβανική Επικράτεια, θεωρούμε επιβεβλημένο να υπογραμμίσουμε την ανάγκη της συμμετοχής όλων στις διαδικασίες των Αυτοδιοικητικών Εκλογών της 8ης Μαΐου 2011 στη γειτονική μας χώρα.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Η συγκέντρωση του Β.Μπολάνου στην Αθηνα

0 σχόλια

JORGO GORO: Himara, s’do shënojë incidente në zgjedhjet e 8 Majit

2 σχόλια
Në një intervistë dhënë për “ABC NEWS” nga kryeqyteti grek, Athina, Goro tha se është i bindur për fitoren në përballjen elektorale

Kandidati i koaliconit të majtë “Aleanca për të Ardhmen”, për Bashkinë e Himarës, është shprehur i bindur se në zgjedhjet e 8 Majit nuk do të ketë incidente në këtë njësi lokale. 

Në një intervistë dhënë për “ABC NEWS” nga kryeqyteti grek, Athina, Goro tha se është i bindur për fitoren në përballjen elektorale. 

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Tο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού P.B.D.NJ.

8 σχόλια
Παρακάτω παρουσιάζουμε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με υποψήφιο τον κ. Βασίλειο Μπολάνο, για το Δήμο Χιμαραίων.   Στον κατάλογο υπάρχουν και τα ονόματα σύμφωνα με τα αλβανικά επίσημα έγγραφα, όπως και οι ιδιαίτεροι τόποι καταγωγής του καθένα:

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Bollano: Nuk do të lëmë asnjë votë të na shkojë kot

11 σχόλια
Ο αλβανικός τύπος στη μάχη για την επανεκλογή Μπολάνου.
Eφημερίδα SHQIP: 8 maji, Bollano kërkon të importojë votues me autobusë
Partitë politike përgatiten për të importuar votues në zgjedhjet lokale të 8 majit. Kandidatët për kryetarë bashkie apo komune në këto zgjedhje vendore nga zonat jugore të vendit kanë nisur një tur takimesh elektorale jo vetëm në zonat e tyre, por edhe përtej kufijve të Shqipërisë.

Η συγκέντρωση του Γιώργου Γκόρου στην Αθηνα

11 σχόλια


Διασπασμένη και αποδυναμωμένη η μειονότητα στις εκλογές...

0 σχόλια
Με τον χαρισματικό ηγέτη του Σοσιαλιστικού Κόμματος Εντι Ράμα συνεργάζεται το ΚΕΑΔ, σε μια προεκλογική συμφωνία συνεργασίας που εξαιρεί τη Χειμάρρα
Το ΚΕΑΔ συνεργάζεται με το Σοσιαλιστικό Κόμμα κόντρα στον νεότευκτο μειονοτικό σχηματισμό ΜEGA και στο Δημοκρατικό Κόμμα του Μπερίσα 

Σε ορόσημο για τη σχέση του εθνικού κέντρου με τις οργανώσεις και τα κόμματα που εκπροσωπούν την ελληνική εθνική μειονότητα της Αλβανίας αναδεικνύονται οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου στη γειτονική χώρα, στις οποίες η μειονότητα προσέρχεται πολυδιασπασμένη και αποδυναμωμένη.

Nje nga fjalimet qe ka mbajtur Kandidati i Partise Demokratike, per Bashkine e Himares Savo Prifti

13 σχόλια
Të nderuar miq, zonja dhe zotërinj, anëtarë dhe simpatizant të Partisë Demokratike dhe pjesëtarë të Koalicionit. Është dita më e lumtur por dhe më emocionuese ne jetën time sepse të gjithë ju së bashku më nderuat me kandidimin tim për Kryetar të Bashkis...ë së Himarës. Eshtë një përgjegjësi dhe obligim i të gjithë jetës sime, por ju premtoj se së bashku do ta përballojmë me sukses. Aleanca për qytetarin është aleanca më e kulturuar për të gjithë territorin Shqiptar, sepse ajo zbret tek hallet dhe shqetësimet e tij, por në mënyrë të vacantë ajo është më thelbësore se kurrë me qytetarin e Bashkisë së Himarës, i cili në shumicë, ndodhet në emigracion dhe pret me ditë e vjet të kthehet në vendin e tij.

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ανοικτή συζήτηση με τον Γιώργο Γκόρο

7 σχόλια
Την Κυριακή 17 Απριλίου, ώρα 10.30 π.μ. στο ξενοδοχείο ''ΤΙΤΑΝΙΑ''  Πανεπιστημίου 52 στο κέντρο της Αθήνας ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΡΟΣ  (υποψήφιος δήμαρχος Χιμάρας)  θα πραγματοποιήσει ανοικτή συζήτηση  εν΄οψει των δημοτικών εκλογών.

Λάζαρης:Συνάντηση με τον Πύρρο Δήμα

0 σχόλια
Με το λιοντάρι της Χειμάρρας, πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών συναντήθηκε ο υποψήφιος του κόμματος των Ελλήνων για τον δήμο της Χειμάρρας, Δημήτρης Λάζαρης. Σε εγκάρδιο κλίμα συζητήθηκαν τα θέματα του τόπου μας. Ο Πύρρος επιβεβαίωσε το αμείωτο ενδιαφέρον του για την Χειμάρρα και δήλωσε πως θα είναι παρόν προσφέροντας την βοήθειά του όπου μπορεί για την ανάπτυξη του δήμου.

Λάζαρης: Συνάντηση με τον Ελευθέριο Γείτονα

0 σχόλια
Ο Υποψήφιος του Κόμματος των Ελλήνων για τον δήμο της Χειμάρρας, Δημήτρης Λάζαρης, συναντήθηκε χθες (15/4) με τον πρόεδρο των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα, κο. Ελευθέριο Γείτονα και συζήτησαν τα προβλήματα και τις προοπτικές της ελληνικής εκπαίδευσης στην Χειμάρρα. Ο Δημήτρης Λάζαρης παρουσίασε την κατάσταση όσον αφορά το ελληνικό σχολείο της Χειμάρρας και ο κύριος Γείτονας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και δεσμεύτηκε να βοηθήσει τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και σε τεχνογνωσία ώστε η ελληνική εκπαίδευση στην Χειμάρρα να προχωρήσει σε νέο επίπεδο.

Η μπάλα τρυπάει τα δίκτυα και η Χιμάρα ανεβαίνει στην πρώτη κατηγορια

0 σχόλια

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Αλβανικό έργο που επαναλαμβάνεται κάθε 4 χρονια.

1 σχόλια

Πρώτο θέμα η Χιμάρα σε όλα τα αλβανικά ΜΜΕ

6 σχόλια

“Himarjotët do të më votojnë mua, jo Bollanon”

30 σχόλια
Intervista/ Flet për “Telegraf”, Jorgo Goro, kandidati socialist për Bashkinë e Himarës
 Himara nuk ka enigma. Është një zonë e qetë, pa asnjë dallim nga zonat e tjera të Shqipërisë dhe tensionet më shumë stisen se sa ekzistojnë në të vërtetë. Ky është mendimi i Jorgo Goros, kandidatit socialist për Bashkinë e Himarës. Në këtë intervistë për “Telegraf”, Goro tregon pse kandidoi nën siglën e Partisë Socialiste, ndërsa shprehet i bindur në fitoren përballë Vasil Bollanos, kryetarit aktual të bashkisë, me mjaft probleme gjatë dy mandateve të tij të fundit.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Αλβανική ταινία στήνει «Βαλκανικό Παζάρι» με οστά Ελλήνων στρατιωτών

2 σχόλια
Θα έκανες μπίζνες, πουλώντας τα οστά του πατέρα σου και του παππού σου, αν επρόκειτο να κερδίσεις εκατομμύρια; Μια Γαλλίδα και η κόρη της ανακαλύπτουν σε ένα μικρό χωριό, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, το πιο αξιοπερίεργο παζάρι, όπου οστά πωλούνται και αγοράζονται χωρίς ενδοιασμούς! Η νέα ταινία του Αλβανού σκηνοθέτη Εντμόντ Μπουντίνα «Balkan Bazaar» βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, που συνέβησαν στη Νότια Αλβανία πριν από μερικά χρόνια και στο παλιό βαλκανικό ρητό: «Αξίζει να πεθαίνεις για τα χώματα, στα οποία ο τάφος ενός συμπατριώτη σου έχει αντέξει τις δοκιμασίες του χρόνου».

Λαζάρης: Συγκέντρωση Χειμαρριωτών στην Αθήνα με αφορμή τις δημοτικές εκλογές της 8ης Μαιου

4 σχόλια
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χειμάρρας με το Κόμμα των Ελλήνων, Δημήτρης Λάζαρης καλεί όλους τους Χειμαρριώτες που διαμένουν στην Αθήνα σε ανοικτή συζήτηση για τα προβλήματα της ιδιαίτερης πατρίδας μας. Θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα το πλαίσιο μέσω του οποίου θα λυθεί οριστικά το περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον, ο Δημήτρης Λαζάρης θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του αναλύοντας μεταξύ άλλων τις προοπτικές για τουριστική ανάπτυξη της Χειμάρρας, τα καθημερινά προβλήματα της περιοχής, την παιδεία και τον πολιτισμό.
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 06.45μ.μ.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΣΤΟΡ, Καραγιώργη Σερβίας 16, Σύνταγμα (http://www.astorhotel.gr/location.html)

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Top Story - Shqipëria Vendos 2011, beteja për Himarën

2 σχόλια
Top Story - Shqipëria Vendos 2011, beteja për Himarën
12/04/2011 22:30

Në puntatët e parë të Top Story - Shqipëria Vendos 2011, të ftuar ishin katër kandidatët për kryetarë në Bashkinë e Himarës. Kryetari aktual, dhe kandidati i PBDNJ-së për këtë bashki, Vasil Bollano hodhi poshtë akuzat për keqmanaxhim të fondeve publike dhe për tejfryrje të panevojshme të administratës së bashkisë.

Ανοικτή συζήτηση Νεολαίας Μπολάνου

0 σχόλια
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΝΕΟΛΑΙΑ ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΛΑΝΟ
Οι νέες και οι νέοι της Χειμάρρας, συζητούν τα προβλήματα και τις προοπτικές της περιοχής μας, εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών της 8ης Μαΐου, με τον δήμαρχο κο. Βασίλη Μπολάνο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Απριλίου, ώρα 18.30 στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» (Πανεπιστημίου 52, πλησίον σταθμού μετρό "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ").
Τηλ. Επικοινωνιας: 6981899872

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Έμμεση στήριξη Μπολάνου από Μπερίσα

0 σχόλια
 Εφημερίδα ΜAPO
MAPO:Si e shikoni votimin në Himarë dhe kandidimin e Bollanos?
BERISHA:Gjithçka po zhvillohet në përputhje me ligjin.
MAPO:A po ndihmoni Bollanon për t’u rizgjedhur?
BERISHA:Kemi kandidatin tonë. Kemi qenë në koalicion me PBDNJ dhe z. Dule doli nga koalicioni për arsyet e veta. Tani ka dalë vetëm me sa di unë. Ne kemi kandidatin tonë në Himarë dhe do mbështesim kandidatin tonë. Në një nga studiot televizive, kryetari aktual i Bashkisë së Himarës pohoi investimet e qeverisë. Kemi besimin se banorët e Himarës do japin besimin për kandidatin e Partisë Demokratike.

ΣΦΕΒΑ: Η Δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα

0 σχόλια
Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνουμε για το σημερινή ανακοίνωση της Ενώσεώς μας:
Είχαμε επισημάνει σε παλαιότερη ανάρτησή μας (19-01-2011) την ενορχηστρωμένη προσπάθεια που επιχειρείται στην Αλβανία, να αποδοθεί η δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα σε «τροχαίο ατύχημα». Είχαμε επίσης εκφράσει τη βεβαιότητα ότι η ίδια διαστρεβλωτική τακτική θα ακολουθηθεί και κατά την ποινική διερεύνηση της υποθέσεως.

Προτεινόμενος ''Καταστατικός Χάρτης'' του ''Κοινοβουλίου Ελληνισμού Διασποράς''

0 σχόλια
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
(πρόθεσης δημιουργίας)
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
ΕΠΕΙΔΗ

Ο Ντούλες μιλάει στους Έλληνες της Κορυτσάς

0 σχόλια